"Surovost" novog moderatorskog režima

1. jebeš tradiciju... she's a bitch :D

2. Šta, Surovi je rekao, stavio lupio šakom sto, i sada ništa od lock-a?
    Pa ne može to tako....
    Kuda Surovi govori tu trava ne raste. Zaključajte ovo čudo. :D

3. AAAAA, ZAMERKA NA MODERACIJU!!! ONA SKROZ DESNO JE MOJA ZENA! U stvari, juro, sve si pomesao, jedino je artemida na svom mestu, ccc

4. Citat 2pan: "ONA SKROZ DESNO JE MOJA ZENA!"

Zar nije ova u sredini tvoja žena? http://forums.blitwise.com/forums/images/smilies/rolleyes.gif

5. Ne bre, jurodivi je pogresno obelezio sliku, znam valjda koja je moja zena?! Mada moze i ova u sredini, ne bih se bunio... :))))

6. nemoj te čuje žena će dobiješ po njušci :D
    kolko sam ja vido tvoju ženu, a jes da je bio mrak i da sam popio malo više, ali to je to!

7. Kakvoj njusci, odma ide vakcinacija, ovaj, kastracija :)

8. samo da ti ne oduzne pecaljku :P

9. Juro, što se tiče one prve slike, onaj između Surovog i Che-Vua je valjda Lithium.

10. valjda... ali izgleda je dezertirao u Argentinu

11. @Surovi, hvala na odgovoru

@Jurodivi, svaka ti dala:)

ljudi, sve je ok, danas sam polozio fiziku pa cu malo da iskuliram

pozz

lock

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.