Meni je mrmun, e a stvarno... Kad digne prstić pa počne da upozorava izmami mi osmeh na lice baš k'o nekad dobra definicija. Podseća me na mog sina kad je bio jako mali, imao je tako neke prenose, ćale mu jednom pojeo čokoladu na koju se ovaj nameračio bio, ode u sobu, izleti iz nje i prodera se OSVETIĆU TI SE!!!
Skroz mi je to sve simpatično, boga mi:))))
И мени! Дубе, и мени!
Salu na stranu.
Idu mi na kurac Mentol
A ko si ti sine?
Zajebavam se LJOLJ.
Ubacio sam nekog random, cisto iz zajebancije.
Ахахахах. Туше!
hahah Meni si ti random.. Nikad te nisam ni video ovde..
Вау, ај се сад надмећите ко је виђенији на интернет сајту.
muluci je dosadno kad nije u centru pažnje i ona je najveći ženski serator.
Мулуце, тишина! Мојне ти заврнем бркове!
Doter oće da bude titula.
Кизо не буди дотер...
Dotere, ne doteri, majke ti.
Ja sam svoj omiljeni doter.
eto dokaza da sam ja naveći doter. Umre tema na kojoj ja postujem.
Дубе, види се да не познајеш жене! Аксене, шта год те пали :р
Meni je mrmun, e a stvarno... Kad digne prstić pa počne da upozorava izmami mi osmeh na lice baš k'o nekad dobra definicija. Podseća me na mog sina kad je bio jako mali, imao je tako neke prenose, ćale mu jednom pojeo čokoladu na koju se ovaj nameračio bio, ode u sobu, izleti iz nje i prodera se OSVETIĆU TI SE!!!
Skroz mi je to sve simpatično, boga mi:))))
onaj treci.
АЈАХАХХАХАХХАХ!!!!! Увек треба истетовирати на себи симбол неког екстра злоће да те подсети да и за највећи подли план треба и план б!
Muluce, pa što moraš da odgovoriš na svaki post gdje te spomenu :P Dozvoli da te bolje upoznam :P
A što Dabre da ne odgovori? I modovi čim čuju očima svoje ime reaguju, što ne bi i ona?
Samo malo u opisu preciziraj "serator", mislis najveci smarac, debil, nakaza, spodoba koju treba proterati sa sajta?
upravo tako. moramo prvo definisiati vrste i kategorije seratora, pa onda da vidimo ko je ko...