Poznati svetski cirkus je došao i kod nas. Šta mislite o njemu? Da li ste gledali na jutjubu? Da li ste bili i sa kim i kako ste se proveli? Kakvi su utisci?
Ja sam bio sa ženom i odlično sam se proveo. Mene je onaj pantomimičar izveo da igram bejzbol sa njim :) a to mi je zato što sam rekao za čoveka pre mene da je njihov. Stidim se. :)
Циклоне, ја ишла претпрошле недеље да гледам Џандрљивог мужа у СНП-у и карта била 400 динара на индекс :)
Чекај, јел тај циркус онај са Еленом Лев? Она мене фасцинира.
http://www.youtube.com/watch?v=ztXmzMvSXZ0
Pa ne bih bas rekao da su pederi vec profesionalci. Ja se odusevio pogotovo moja zena. Pregledaj na jutjubu snimke. Najvise nas nasmejao Jesko pantomimicar a i klovnovi na pocetku koji su se umesali u publiku. Jedini cirkus u kome nema zivotinja a da je toliko zanimljiv. Da, moze tema da se zakljuca slobodno.
Ja sam bio jednom da gledam nešto nalik cirkusu, sa žonglerima i mađioničarima. Ako budem ikad više iša u cirkus, to će bit cirkus nakaza, nijedan drugi. Cirque Du Soleil. Zar se nije tako ili nekako slično zvala neka francuska španska serija?
Poznati svetski cirkus je došao i kod nas. Šta mislite o njemu? Da li ste gledali na jutjubu? Da li ste bili i sa kim i kako ste se proveli? Kakvi su utisci?
Ja sam bio sa ženom i odlično sam se proveo. Mene je onaj pantomimičar izveo da igram bejzbol sa njim :) a to mi je zato što sam rekao za čoveka pre mene da je njihov. Stidim se. :)
Bravo za tebe.
Meni je najbolji ovaj na forumu. Nigde se ne ismejem budalama u klovnovima kao ovde...
Da li je istina da je karta 3 soma?
Jeste. Vip 4 soma, kategorija 1 3.400, kategorija 2 3 soma, kat.3 2.600 i kat.4 2.200
Bogami,preterali su ga...da odes sa dvoje dece potrebna ti je cela plata,a ako kupis one od 2200,moras da kupis i 4 durbina.
Ja sam išao o trošku firme pa sam namerno izabrao kategoriju 2 da budemo bliže bini.
Soma-dva je bilo prosle sezone,zavisi od pozorista.Valjda nisu menjali,mada me to ne pogadja,jer dobijam karte za ono sto me interesuje.
Циклоне, ја ишла претпрошле недеље да гледам Џандрљивог мужа у СНП-у и карта била 400 динара на индекс :)
Чекај, јел тај циркус онај са Еленом Лев? Она мене фасцинира.
http://www.youtube.com/watch?v=ztXmzMvSXZ0
Jeste, taj je.
Sami pogleda na cijenu je dovoljan za http://besplatne-slike.net/objekti-stvari/slides/stari-kovani-katanac-gvozdeni.jpg
To oni pederi što skakuću u tajicama, a nisu baletani?
Pa ne bih bas rekao da su pederi vec profesionalci. Ja se odusevio pogotovo moja zena. Pregledaj na jutjubu snimke. Najvise nas nasmejao Jesko pantomimicar a i klovnovi na pocetku koji su se umesali u publiku. Jedini cirkus u kome nema zivotinja a da je toliko zanimljiv. Da, moze tema da se zakljuca slobodno.
Dobro, pederi profesionalci.
Ja sam bio jednom da gledam nešto nalik cirkusu, sa žonglerima i mađioničarima. Ako budem ikad više iša u cirkus, to će bit cirkus nakaza, nijedan drugi. Cirque Du Soleil. Zar se nije tako ili nekako slično zvala neka francuska španska serija?
Cirkusi su zabava za pedere.
Ne podnosim cirkuse.
Onda verovatno nisi peder. :)
Fak jea.