Ko posljednji pobjednik 79

1. Видећемо каква ће музика бити...
    :)))

2. A ne znaš kakva će biti? :)

3. Dogovarate se oko subotnje groznice? A? :))

4. За сад не :))

5. Pa, ja ne znam ko zna ako ti kao moderator ne znaš... :)) Ja sam mislila da povedem 2,3 drugarice... :)

6. Pa, dobro... samo pitam. :)

7. Ја идем сам, за случај да сретнем неке ауторке које саме дођу.

8. Pa, dobro, što moraju da budu same? :)

9. Ја пресрећем на улазу, док се не утопе у масу.
    :)))

10. Aha, to je u pitanju :)) Je l' postoji neki dress code ili...? :))

11. RODJENDAN MI JE, JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

12. Ooo, pa srećan rođendan, Dzankee! :))

13. O, pa srecan ti bio...
    http://files.myopera.com/decijirodjendani/albums/654323/torta%206.jpg
    Veceras smo Forget i ja u kuhinji... :))

14. Hvala rib, mislim zenske, devojke, jebem li ga.

15. Kao sto vidis, velika guzva, ne moze covek doci do reci! I jos ti sada brbljas... :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.