Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Pa napisao sam. Ja uvek napišem ono što mislim. Nema tu nikakvih manipulacija.

2. Treći je isto "plakanje" :)

3. Šta znam, meni je i prvi odličan. :)

4. ja sam plavuša i ništa ne kontam. možete li mi ponovit, molim vas

5. u jebote, ja sam stvarno pijana

6. Došao jedan mali u prodavnicu da kupi žvaku, i prodavac mu greškom da žilet umjesto žvake. Izađe mali, i prodavac se śeti što učinje, i trk za njim, vidi ga i vikne "Mali, nemoj to da stavljaš u usta, dao sam ti žilet umjesto žvake!", mali se okrenu i krvavo se nasmija.

Dođe jednom jedan dečkonja da potrguje jednu lizalicu u hipertrafiku, i pr(o)davac mu greKŠom umjesto lizalice da bombu. Dečkonja ojde, a pr(o)davac s'vati kakvu grešku učinje, i poletno istrča za njim. Viđe ga da je zamaka' za ćošak, dođe do ćoška i vikne koliko ga grlo (ne misli se na stoku) nosaše "Dečkonja, dečkonja, (pr(o)davac bijaše Albanac), ne jeđi to!", a dečkonja se okrete i nasmija se na sve strane.

Išla ulicom jedna debela, stara i smrdljiva žena, bilo ljeto, i ona viđuć' prodavnicu mješovite robe, uđe unutra da kupi sok (ne zato što je bila vrućina i omorina pa da se okrijepi, no zato što je stara debela i smrdljiva žena) i greškom dobije dinamit. Izađe ona iz STR radnje, a prodavac će s prozora "Gospođo gospođo, bačite to iz ruku!", a ona se okrene i pukne od smijeha.

(Ovaj sad što ide, ja sam smislio.)
    Bili Amerikanac, Rus i stanovnik Obale Slonovače, i išli oni, išli, išli, i stigli.

7. Šta Zemunci prave za Novu Godinu???

Dočekušu!

8. То је увреда за нас Земунце брате сестро !
    Немо' да зовем Крлета и Фрлета !

9. hihihi!...Ja se javno izvinjacam...Zrmuncima.....nemojte samo Krleta i Frleta molimm vaaaaas! :D

10. *Zemuncima :D ali je simpatičan vic...hhh!

11. Pita Perica babu:"Baba je l' mogu da se igram sa tvojim sisama?"
    Baba:"Možeš, al' nemoj daleko!"

12. aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahah....dobar!

13. Eee, đeco đeco... Serem vam se na viceve. Ovo je vic:
    Poša' ti Mujo na grupni seks. Doša' na dogovorenu adresu, uđe, vidi masu naroda. Piči neka pop-erenbi-dens sranje muzika, pije se voda od piva (Bavarija), mezi se njeguškoga pršuta. Odjednom, sva svetla se pogase, i svi se poskidaju. Navr' nekoga vremena vikne Mujo "Ljudi, ovo ovako ne ide, ja već treći put zaredom pušim kurac!".

14. Vozi se mladić busom, i celo vreme se smeška.U jednom momentu poče na glas histerično da se smeje.
    Pridje mu jedan čovek i pita ga, šta ti je čoveče, što se tako smejes?
    A, ovaj će uz smeh:
    - Ma, pričao sam sam sebi viceve, ali ovaj prvi put čujem.

Smejte se slobodno.

15. Carinik: Jel imate nešto da prijavite?
    Šaner: Ne, nemam!
    Carinik: Samo da pogledamo!

:nalazi pun kofer Rolex satova:

Carinik: A šta je ovo?
    Šaner: Hrana za papagaje!
    Carinik: Kakva bre crna hrana za papagaje?
    Šaner: Brate, ja sam im to uz'o... pa oni ako će da jedu, nek' jedu... ako neće, šta ću im ja!!!

16. Čovek stoji u redu u super-marketu, kad spazi zanosnu plavušu kako mu se smeška.
    - Oprostite, mi se poznajemo ?
    - Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta.
    Film mu se vrati kad je jedini put bio neveran.
    - Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim ortacima ševio na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak ?
    - Ne, ja vašem sinu predajem engleski.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.