Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
    - Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
    И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
    - О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
    И мали брат је одговорио:
    - Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.

Plačem i tugujem.

2. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла

Au, nije mi dobro!

3. хахаххаха

4. Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
    - Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
    И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
    - О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
    И мали брат је одговорио:
    - Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.
    Plačem i tugujem.

Ovo treba u udžbenike, obavezno.

5. Putovao tip avionom i morao da ode do WC-a. Pošto je muški bio zauzet, primijetio je da je jedna riba upravo izašla iz ženskog, pomisli
    "Niko ne gleda" pa pođe da se olakša. Unutra - četiri šolje.
    Na prvoj piše "Za vršenje nužde". Obavi on posao, pogleda na
    drugu - piše "Pranje". Sjedne na drugu, oduševljen prijatnim
    mlazevima , opere se. Na trećoj natpis "Sušenje". Odlično, pomisli, sjedne na treću, osuši se, sve haos. Baci pogled na četvrtu - na njoj skraćenica "AVT". Hm, šta li je AVT? Ajd',kad je sve prošlo ok, sjedne i na četvrtu. Tu se tip, očigledno poslije kome, budi u bolnici. Pita bolničarku šta se to desilo. "Našli smo vas u ženskom WC-u",
    objašnjava mu ona. Da, ali šta je dođavola ono AVT?!
    - Ah, to je automatsko vađenje tampona.
    Izvolite vaša jaja...

6. - Mama, mama, tata povraća po stolu!
    - Šta to ima veze, sine!?
    - Ali seka uzima veće komade!

7. Izveo Zemunac ribu u grad i na kraju izlaska je pita:
    - Gde živiš?
    - U Boleču.
    - E, boleče me k*rac da te vozim kuči!

8. Two men walk into a bar.
    One man orders H2O.
    The other says: "I'll have H2O. too"

THE SECOND MAN DIES HHAHAHAHHAHA

9. Sedi narkoman na klupici u parku, prolaze 2 ribe i kreće spika:
    - De ste lepotice?
    - Nismo mi lepotice!
    - E pa niste ni de ste.

10. Pao snijeg u Donji Vakuf, i neka baba vracajuci se iz prodavnice pala, polomila nogu, ne moze da ustane. Prilazi momak, staje pored nje i pocinje da odbrojava: 1,2,3...

11. Decko: Мogu li da te zovem Eva?
    Kurva: Zašto?
    Decko: Pa zato što si mi prva
    Kurva: A, mogu li da ja tebe zovemPeugeot?
    Decko: Zašto?
    Kurva: Pa zato što si mi 307.

12. хахаха

Sjeli muž i žena u elitnom restoranu na večeru, Nakon nekog vremena u restoran ulazi full riba i pravac mužu u krilo:
    - "Pa gdje si ti ljubavi, nisi se javio tjedan dana, kad ćemo se vidjeti, zovi me obavezno..."
    Ustane i ode, žena pita muža:
    - "Koja ti je ova?"
    Muž mrtav hladan odgovara:
    - "Švalerka"
    Žena zgranuta:
    - "Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se goniš u 3 lijepe..."
    A na to će muž:
    - "OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sljedeće, kada se razvedeš: nema ljetovanja po Grčkoj, Španjolskoj, Egiptu, Havaijima, Karibima, nema zimovanja, nema skupih automobila, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima itd..."
    Žena umukne. Nakon par minuta u restoran ulazi njihov oženjeni poznanik (Nikola), ali ne sa ženom, već sa full ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
    - "Je li, koja je ona sa Nikolom?"
    Našta će muž:
    - "Njegova švalerka!"
    A na to će žena ni 5 ni 6 nego:
    - "Naša je ljepša švalerka....

13. Sreo Bosanac ciga i pita ga :Cigo jesi li jebo kad medicinsku sestru!
    a cigo odgovara:Jebao sam onu obicnu,a medicinsku nisam.

14. Pričaju tri prijatelja:

Kaže prvi: "Ja sam moju ženu poslao u Fojničku banju na sedam dana!"

Kaže drugi : "Ja sam moju poslao u Banju Koviljaču na deset dana!"

Kaže treći: "Ja nisam pri lovi pa svoju jebem sam!"

15. Popeo se Crnogorac na stolicu,drži dvocevku u rukama i viri kroz prozor u kupatilo.
    - Što to činiš, crni Radosave! -zgranuto će njegova žena.
    - Gledam onu 'rđu od našeg sina.
    Kako je doš'o iz Njemačke, samo se nešto licka, maže, puderiše.
    Stavio minđuše u oba uva... Čekam da vidim hoće li još čučnut' kad piša, pa da ga ubijem ka psa!

16. koi debilizam sam nasao na fejsu

Sedi Bosanski pas i gricka kost.
    Kad je ustao imao je samo tri noge

17. koi debilizam sam nasao na fejsu

Sedi Bosanski pas i gricka kost.
    Kad je ustao imao je samo tri noge

Па појео је ногу, јеботе!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.