Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Dolazi Saša Matić kući, ulazi u sobu, pali svetlo, lupi se po čelu i kaže: "A daaaa breee, koji će mi kurac!!!"

2. Mujo svoju ženu stalno zvao kravom. Ona se naljuti, tuži ga i dobije parnicu - sudija mu zabrani da je tako zove, inače ode u ćorku. Kad su stigli kući, žena počne da ga provocira:
    Aaa, ne smiješ da me zoveš kravom!
    A čovjek će:
    Ćuti, ženo, nemoj da te udarim među rogove.

3. jebo si mu kevu crni, serem ti se navic

4. Pa rek'o da podstaknem ljude da pišu, slabo u zadnje vreme vicevi idu.

S tim u vezi, ti ih nikad i ne pišeš, samo kenjaš.

Trebala da se porodi Cigina žena, i dobije ona kontrakcije uveče. Pozove Ciga doktora, ovaj brzo stiže i kreće da priprema sve što mu treba. Pošto Ciga nije u kući imao struje, kaže mu doktor:
    • Ti drži ovu lampu iznad trudnice!
    I krenula žena da se porađa. Rodila ona prvo dete, zatim drugo, pa treće...
    Tada će Ciga:
    • Doktore, da ugasim ja ovu lampu, izgleda idu na svetlo!

5. na prosloj strani sam mu jebo kevu

6. Došao Smak sveta u Srbiju. Gleda oko sebe, pa pomisli u sebi:
    - "Izgleda da sam već bio ovde!?" ... i ode...

7. Ode Mujo u Nemačku. Zaradi on veliku lovu i vrati se kući. Pita ga Haso:
    - Jeli bolan Mujo, odakle ti ovoliko para?
    - Pa znaš, ja sam ti tamo savladao disciplinu akunpukture. Otvorio sam jedan wc, u kome ti se dupe briše metodom akunpukture.
    - Kako ba to ?
    - Ništa ti ne brini, odvešću te ja u moj wc, isto je ta metoda. Ti samo uđi, tamo ti sve piše.
    Haso ulazi u wc, a na onoj tabli piše "sednite", sede on. Zatim piše "pokakite se", pokaki se on. Sledeće što piše je da se obriše svojim kažiprstom, uradi on i to. Onda kaže da gurne prst u neku rupu u zidu, gurnu on, a ono ga ubode igla i on onako stavi refleksno prst u usta i kaže: jaoo

Brate, ko razume ima da se cepa od smeha. Ja kad sam video, pao sam sa stolice hahahhahahahahahahahahhahahahhaha

8. Dobar dan, dobili ste radio 202, recite?
    -A jel mene sad svi slušaju?
    -Da
    -I u kolima i prodavnicama?
    -Paa da

-Odlično!!! Aleksa sine, ne kupuj mleko i sir,
    baba je već kupila !!!

9. - Како Пироћанац пева песму "Лапсус" Од Саше Ковачевића?

- "Ма све и најбоља да си, немам си да ти дам паре за такси."

10. AHAHAHAHAHAHAHAHA ne.

11. Оћете неки нормалан виц да напишете? Немојте да се правдате уводним постом који каже да је тема за глупе вицеве, окачите то о курац.

12. ukraden

Ciga se budi nakon operacije:
    Doktor: Kako ste?
    Ciga: Dobro, ali ne osećam noge!
    Doktor: Izvinite, ali morali smo da ih operemo.

13. Ај да пробам.

Срећу се два ортака и крене један да прича другом:
    - Лелее брате шта ми се десило јуче, у пичку материну, значи које срање
    - Шта јеботе? Причај!
    - Па види овако. Кренуо ја за БГ, и без пребијеног динара станем да стопирам, чекам сатима јеботе нико не наилази. У јеботе ал' баба вози у пичку материну.
    - Чекај бре, каква баба кој курац?
    - Ма слушај. Чекао ја сатима и напокон стане неко у пичку материну, нека баба оронула у Голфу тројци јеботе, каже "Јел ћеш за Београд синко?". Рек'о ајде јебига само да стигнем где треба. У ал' вози баба у пичку материну!
    - Добро вози баба голфа, ајде шта курац. И шта било?
    - И крене баба јеботе пичи она стотку по неким сеоским путевима, изађе напокон на магистарлни пут, пење га на 120, 140, иде она крнтија 180 целих. Пичимо ми и наилазимо на неки аутобус, баба набила гасчину, креће да претиче преко пуне линије, ја се усро у пичку материну! И видим из супротног правца наилази цистерна јеботе у пуном гасу ка нама иде и труби, ја се опраштам са животом у пичку материну, и раздерем се у тренутку "БАБА АКО ОВО ПРЕЖИВИМО ИМА ЦЕО ДАН ПИЧКУ ДА ТИ ЛИЖЕМ!!!" У ал баба вози у пичку материну!!!

14. Možda su bili. Al' šta sad.

Šta radi obešena trudnica?
    - Ljulja bebu.
    -----------------------
    Šta se desi kad belcu izmakneš stolicu?
    - Padne.
    A crncu?
    - Visi.
    ------------------------
    U čemu je razlika izmedju zgaženog crnca i zgaženog zeca?
    - Na zecu se vide tragovi kočenja.

15. Umro Tito i na raspravi o' Paklu ili Raju?
    Zaključe da ipak nije bio loš čovek, ali pošto je bio ateista i zadrta komunjara, dogovore se Bog i Sotona da jednu godinu provede u Paklu a drugu u Raju.
    Prvi ga preuzme Đavo i posle godinu dana dolazi Bogu:
    - Gospode Bože, daj uzmi ovoga, tvoj je red, napravio mi veliku štetu, mnoge demone je pretvorio u pionire sad me naterali da organizujemo radnu akciju sređivanja Pakla!
    Posle godinu dana dolazi Đavo i kaže:
    - Gospode Bože, daj onu komunjaru, na mene je red, prošlo godinu dana.
    A Bog mu kaže:
    - Kao prvo nemoj da me zoveš Gospode Bože, već druže Bože. Kao drugo Bog ne postoji. A kao treće ako čujem još samo jednom da našeg druga predsednika nazoveš komunjarom, sudićemo ti kao narodnom izdajniku.

TITO UME - TITO ZNA

16. Fiksaju se dva narkomana i kaže jedan:
    - Brate kakvu sam kurvu jebao sinoć, sidaš raspali, nije bilo dovoljno što sam svetlo ugasio bio nego sam morao i oči da zatvorim kakva je gadulja bila.
    - Kolko para?
    - Tebra, koštala me ka Svetog Petra kajgana hahaha.
    - Ahahaha.

17. taze stand-up fora. u zdravlju je kopirali

- Priča se po novinama da se Dado Polumenta ženi...
    - Ubuduće će verovatno manje da se druži sa Šakom...

OP

18. Radi bilder sklekove. Gleda ga Lala, gleda, pa mu odjednom kaže:
    – Ja mislim da je ona tebi već odavno utekla!

19. Pita Ciganče majku:
    - Mamo, mamo, kako sam se ja rodio?
    A majka će:
    - Pa ja i tata smo legli da spavamo i ujutru si ti bio ispod ćebeta.
    Sutradan, Ciganče se budi i vidi bubašvabu u krevetu i kaže joj:
    - Imaš sreću što sam ti čale inače bih te sad zgazio!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.