Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kontam da se oboje nedeljom popodne maskiraju u starce i odlaze u Klub penzionera "Stara Palilula" gde krisom snimaju materijal mobilnim telefonom, a onda ga nedeljom nocu, dok svi ukucani spavaju, na uvce slusaju i zapisuju u ukoricenu svesku specijalno namenjenu za to.
Ja ne bih ništa dodao. Osim da Vučica pored toga prepisuje vic dana iz Kurira.
Hvala vukice, umro mi deda.
Uhvatili ljudožderi Pericu i daju mu kockicu .
- Bacaj , ako dobiješ broj od 1 do 5 poješćemo te !
- A ako dobijem 6 !
- Pa bacaćeš ponovo !
Kuca plavuša po banderi,kad naidje policajac i pita je:
-Što kucaš tu?
Plavusa će:
- Pa piše da izdaje stan,a ne otvara niko!
policajac će:
- Pa čudi me baš,a i svetlo im gori
-Što kucaš tu?
Plavusa će:
policajac će:
udavih se hehehehe
Uhvatili ljudožderi Pericu i daju mu kockicu .
- Bacaj , ako dobiješ broj od 1 do 5 poješćemo te !
- A ako dobijem 6 !
- Pa bacaćeš ponovo !
Ovo bi se moglo primeniti na nekoj žurkici sa pohotnim klinkama...
Dobri, dobri. Upotrijebiću ja to večeras sa ženom, osjećam da će cijeniti moj šarm lololo
Kontam da se oboje nedeljom popodne maskiraju u starce i odlaze u Klub penzionera "Stara Palilula" gde krisom snimaju materijal mobilnim telefonom, a onda ga nedeljom nocu, dok svi ukucani spavaju, na uvce slusaju i zapisuju u ukoricenu svesku specijalno namenjenu za to.
Ovo da stoji u prvom postu.
Kuca plavuša po banderi,kad naidje policajac i pita je:
-Što kucaš tu?
Plavusa će:
policajac će:
I ćorava koka neko zrno ubode!
Vala svaka ti se dala za ovaj :D
Dakle, vicevi su prešli u sasvim drugi plan. Ovde su sasvim neke druge stvari postale smešne i to urnebesno!
Nemoj niko da prestaje da postuje, ni slučajno! Al niko!!!
:-DDD
Probudio se domaćin rano i pravac u štalu kad tamo crkla mu najboljha krava. Sedne na prag štale i počne da plače. Stvori se dobra vila kraj njega i reče:
- "Ako me jebeš 5 puta oživću ti kravu, ali ako ne možeš obesiću te."
- "Važi" reče domaćin i poče da je jebe. Jebao je tri puta i ne mogaše više. Vila ga obesi. Malo kasnije naiđe žena pa kad vide da je crkla krava i da se obesio muž poče da kuka i skoči u bunar te se udavi. Nedugo zatim naiđe stariji sin pa kad vide sve to sede na prag štale i poče da plače. Pojavi se vila pa ga upita da li hoće da je jebe 10 puta a ona da mu oživi i oca i majku i kravu, ali ako ne može ima da i njega obesi. On pristade i poče je jebati 1,2,...5..7 puta i ne mogaše više te i njega vila obesi. Najzad se probudi i najmlađi sin pa kad vide da po kući nema nikog, uđe u štalu i kad vide sav užas sede i on pa poče plakati. Pojavi se vila i reče mu da ih sve može oživeti ali da je mora jebati 15 puta ili će umreti.
- Krene on, 1..5..8..12 i Vila umre. Kaže on, e kurvo jedna krava nije izdržala ti ćeš da izdržiš.
ahahahahahahahahahahah
Ide meda sumom i skoci ispred njega mala glista. Pita je meda onako nadrkano ko si bre ti?! Kaze glista: JAAAAA SAAAM ZLAA AZDAJAA. A je l? A sto si onda tako mala? Pita meda. Odgovara glista: pa bolesna sam.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ERuH1GBtU04 Ovako je bolje.
Konacno jedan dobar, da izvadi stranu.
Edit: Mislim na Boxerov, da se drugi ne bi lozili u prazno.
- “Joj, znaš šta mi se jučer desilo. Dođem u samostan i uđem časnoj sestri u sobu, a ona gola na krevetu.”
- “I, šta si napravio?”
- “Pa pokrio ju, šta drugo. Šta bi ti napravio?”
- “Pa isto bi lagao.”
Šta radi Saša Matić u bioskopu ?
-Jede kokice.
А код очног?
Подјебава.
ne znam da li je bilo:
došli ortaci po jednog ortaka da idu u grad i sad ga oni ono zovu pod prozorom
izlazi on i kaže im da neće u grad jer je bolestan. "što, šta ti je, što si bolestan?", "Ma pusti, evo jebem sestru"
Vozi se Zemunac taksijem i na kraju vožnje taksista kaže:" 600 dinara."
Zemunac mu da 300, i kaže: "Jebiga brate, i ti si se vozio!"
Задња два ојебала хахахахахахахаххаха