Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dosla Karleusa kod frizera i kaze.
- Seci sta ne valja!
I ovaj joj odsece glavu.
аххахахаха добар ти је тај Сале
Био једном човек који није могао да задовољи жену у кревету.
Оде он један дан код доктора специјалисте да му се пожали.
Доктор специјалиста му вели: ''Вама може помоћи само доктор који живи на другом крају града, ал он ради једном у недељи, а тај дан је био јуче.''
После 6 дана, оде човек код тог доктора, а овај му каже: ''Жалим, вама може помоћи само лекар из другог града, ал он ради једном у месец дана, а тај дан је био јуче''
Сачека човек 30так дана, оде у други град код доктора, а овај му каже: ''Вама може помоћи само мој колега из друге државе, ал он ради једном у годину дана, а тај дан је био јуче.''
Сачека човек 364 дана, оде у другу државу код доктора, а овај му вели: ''Жалим, вама може помоћи само мој колега са другог континента, ал он ради једном у 10 година, а тај дан је био јуче.''
Сачека човек 10 година, оде на други континент код доктора, а овај му вели: ''За тај проблем, мораш отићи на трећи континент, код једног старца на планину.''
И овај оде и попне се до старца на планину, предочи му свој проблем, а овај му рече: ''Има лека за тебе- то је једна биљка која даје плодове једном у месец дана, ал тај дан је био јуче.''
Сачека он још 29 дана, оду они те узберу ту биљку.
И човек пита :''Како да је искористим?''
А старац овако вели: ''Увече, скуваш чај од те биљке, ставиш на наткасну са женине стране, онда ће она да се окрене да га узме. Е тад је довати па је изјеби.''
Znam ovaj. Dobar. Pocepao sam se kad sam cuo.
Koja je prednost devojke u invalidskim kolicima?
.
.
.
.
.
Pa uvek je doterana!
oooooohohohohoho ubi
AHAAHHAHAAHAHAA NAJJACI IKAD!
ВР'
Zena dobila srcani napad, i nasla se u klinickoj smrti. Tu se videla sa Bogom i upitala ga: "Je li to kraj mog zivota?" Bog joj rece: "Ne, trebas ziveti jos 42 godine, 11 mjeseci i 27 dana." Posle oporavka, zena se zadrzi jos neko vreme u bolnici, jer je trazila da joj urade face lifting, liposukciju i jos nekoliko kozmetickih zahvata. Kad ce vec poziveti toliko-neka bar pozivi kako treba. Na izlasku iz bolnice, zakoraci na ulicu i tu je udari sanitetsko vozilo u punoj brzini. Zena ostane na mestu mrtva. Kad se opet srela sa Bogom, ona ga upita: "Zasto si dozvolio da poginem kad si mi obecao jos toliko vremena?" Bog je zagleda malo bolje, pa rece: "E jebiga, nisam te prepoznao ..."
Gledaju dve babe kroz prozor, dođe treća i podigne roletnu.
Шта је заједнићко Тошету и Ђоваку?
Ударац од 170 км/ч.
Каква је разлика између згаженог зеца и згаженог црнца?
Испред зеца се виде трагови кочења
Без увреде
Ahahahaha, odlican.
Одакле сте?
- Србија.
- Сибир?
- Не, не, Србија ... знате... Новак Ђоковић, Ана Ивановић, Никола Тесла, Партизан, ракија, Гуча...
- Аааа, Србија... Милошевић, Шешељ, Чеда, Тадић, Динкић, Дачић?
- Не, не ... Сибир! Сибир!
Ahahahahahahahahahahahahahahaha dobar!!
Пита син ћалета:
-"Тата, тата, шта је то абортус?"
-"Питај сестру, сине".
-"Али, тата...ја немам сестру".
-"Ееееее..."
Dobar, Radmilo.
Igraju se dve devojčice u pesku ispred zgrade, i svaki dan dođe pedofil i da im bombonu.
Tako prođe, jedan, dva, sedam, deset dana, kad kaže jedna devojčica drugoj:
"Ovaj dok nas rokne, dobićemo šećer".
Како Шошкић псује?
-До курса!
хехехеххехехехеххехехехеххехехеххехеххехехехеееееееееееееееееехеххеххехехехехехеххе
Причају два црногорца.
-Речи Никола што си тужан а?
-Пусти Вукота, отац ми на апаратима.
-На апаратима? Јел добија?
lololo dobar