Pita govno jabuku:
- Hoćeš da se udaš za mene?
A jabuka će na to:
- Fuj! Bljak! Neću, ti smrdiš!
I dođe čovek i pojede jabuku, a govno će:
- Čekaću te mala na dnu kanala
Došao muž u policiju, pa kaže:
- "Nestala mi je žena!"
- "Kada?"
- "Pre 7 dana!"
- "A zašto dosad niste prijavili?"
- "Pa, do sada sam slavio sa prijateljima!
Doznao kapetan broda da mu posada jebe ženu. Pošto nije znao ko sve učestvuje u tome, riješi da stavi žilet ženi u pičku. Sjutradan postroji posadu i kaže " Skidaj gaće"! Krene on tako da pregleda posadu kad ono svakome glavić rasiječen. Dođe do poslednjeg, kad njemu glavić zdrav. Pita ga kapetan " Je li bogati, što ti ne jeba kad se svi izredaše"? A ovaj odgovara " Ja uizo"!
Dva policajca:
- Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa 150,000 km.
- Ko će ti kupiti peglicu sa 150,000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometražu.
Dan posle:
- Bio sam kod mehaničara i skinuo kilometre na 90,000.
- Previše za jednu peglicu staru 10 godina. Trebaš skinuti još kilometara.
Dan posle:
- Znaš ona moja peglica; poslušao sam te i sada ima 25,000 km.
- A da? I koliko tražiš?
Ide Muja šumom i iznenada nabasa na grupu bradatih muškaraca sa kokardama na kapama.
Jedan od njih će:"Je l' znaš ko smo mi?"
Muja:"Ako Bog da, skrivena kamera!"
Sede u vozu Jamajcanin, Kubanac, Irac, Rus, Srbin i Siptar. I sad, Jamajcanin izvadi kesu vutre, smota 1 dzoint i baci ostatak vutre kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Kubanac vadi kutiju najboljih cigara, pali jednu, i baci ostatak kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Irac izvadi flasu viskija, popije do pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Rus izvadi bocu votke, cugne pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". U tom trenutku svi gledaju Srbina, a on uhvati Siptara i baci ga kroz prozor.
Pita govno jabuku:
- Hoćeš da se udaš za mene?
A jabuka će na to:
- Fuj! Bljak! Neću, ti smrdiš!
I dođe čovek i pojede jabuku, a govno će:
- Čekaću te mala na dnu kanala
Grickaju dva miša film u bioskopu. Kaže jedan:
- Dobar ovaj film.
- Da jeste, ali knjiga mi je bolja
Grickaju dva miša film u bioskopu. Kaže jedan:
- Dobar ovaj film.
- Da jeste, ali knjiga mi je bolja
+1
bravo za knjigu,ololo!
Улази губавац у апотеку:
''Даћете ми капи за очи... Уствари, не треба више, хвала.''
DOlazi muž kući i žena mu kaže
- Hajde da vodimo ljubav kao na filmu
Muž joj šine šamarčinu, veže je za radijator pocepa joj svu odeću, kara je u bulju i svrši joj po faci
Žena kaže : - Mi definitivno ne gledamo iste filmove
Pričaju dve kokoške
- Jel ima večeras žurka u kokošinjcu?
- Ima
- Kolko je ufur?
- Ko`ko ko da
Došao muž u policiju, pa kaže:
- "Nestala mi je žena!"
- "Kada?"
- "Pre 7 dana!"
- "A zašto dosad niste prijavili?"
- "Pa, do sada sam slavio sa prijateljima!
Doznao kapetan broda da mu posada jebe ženu. Pošto nije znao ko sve učestvuje u tome, riješi da stavi žilet ženi u pičku. Sjutradan postroji posadu i kaže " Skidaj gaće"! Krene on tako da pregleda posadu kad ono svakome glavić rasiječen. Dođe do poslednjeg, kad njemu glavić zdrav. Pita ga kapetan " Je li bogati, što ti ne jeba kad se svi izredaše"? A ovaj odgovara " Ja uizo"!
Dva policajca:
- Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa 150,000 km.
- Ko će ti kupiti peglicu sa 150,000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometražu.
Dan posle:
- Bio sam kod mehaničara i skinuo kilometre na 90,000.
- Previše za jednu peglicu staru 10 godina. Trebaš skinuti još kilometara.
Dan posle:
- Znaš ona moja peglica; poslušao sam te i sada ima 25,000 km.
- A da? I koliko tražiš?
Ide Muja šumom i iznenada nabasa na grupu bradatih muškaraca sa kokardama na kapama.
Jedan od njih će:"Je l' znaš ko smo mi?"
Muja:"Ako Bog da, skrivena kamera!"
Dobar vic psu.
Sede u vozu Jamajcanin, Kubanac, Irac, Rus, Srbin i Siptar. I sad, Jamajcanin izvadi kesu vutre, smota 1 dzoint i baci ostatak vutre kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Kubanac vadi kutiju najboljih cigara, pali jednu, i baci ostatak kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Irac izvadi flasu viskija, popije do pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Rus izvadi bocu votke, cugne pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". U tom trenutku svi gledaju Srbina, a on uhvati Siptara i baci ga kroz prozor.
Kaže momak đevojci:
- Dođi večeras kod mene, nema nikog kod kuće.
Dođe đevojka, pozvoni nekoliko puta, kad ono stvarno, nema nikog.
Како се зове брат од Даре Бубамаре ?
Дарко Бубамарко.
kako pirocanac peva devojci?
hocu samo tebe, za tebe samo znam, reci mi sta zelis, na na na na na...
http://www.youtube.com/watch?v=fMgm_veKEEY
k'o izmislja te viceve!? :D
lolo
Разговарају глуп и глув и каже глув глупом:
- Колко је четри плус четри?
- Шест.
- На курцу те носам!
брате, колко глуп виц.
ако се то уопште може назвати тако.
(на колко се оно банује на овој теми?)
Ova tema je predvidjena za glupe vicOve. Pise u prvom postu.