Doznao kapetan broda da mu posada jebe ženu. Pošto nije znao ko sve učestvuje u tome, riješi da stavi žilet ženi u pičku. Sjutradan postroji posadu i kaže " Skidaj gaće"! Krene on tako da pregleda posadu kad ono svakome glavić rasiječen. Dođe do poslednjeg, kad njemu glavić zdrav. Pita ga kapetan " Je li bogati, što ti ne jeba kad se svi izredaše"? A ovaj odgovara " Ja uizo"!

Dva policajca:
- Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa 150,000 km.
- Ko će ti kupiti peglicu sa 150,000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometražu.
Dan posle:
- Bio sam kod mehaničara i skinuo kilometre na 90,000.
- Previše za jednu peglicu staru 10 godina. Trebaš skinuti još kilometara.
Dan posle:
- Znaš ona moja peglica; poslušao sam te i sada ima 25,000 km.
- A da? I koliko tražiš?
Dobar vic psu.
Sede u vozu Jamajcanin, Kubanac, Irac, Rus, Srbin i Siptar. I sad, Jamajcanin izvadi kesu vutre, smota 1 dzoint i baci ostatak vutre kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Kubanac vadi kutiju najboljih cigara, pali jednu, i baci ostatak kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Irac izvadi flasu viskija, popije do pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". Rus izvadi bocu votke, cugne pola i baci flasu kroz prozor. Ovi svi "sta ti je? Sta bacas to?", a on ce "ma ima toga kod nas kol'ko hoces". U tom trenutku svi gledaju Srbina, a on uhvati Siptara i baci ga kroz prozor.
- M
Kaže momak đevojci:
- Dođi večeras kod mene, nema nikog kod kuće.
Dođe đevojka, pozvoni nekoliko puta, kad ono stvarno, nema nikog. - l
kako pirocanac peva devojci?
hocu samo tebe, za tebe samo znam, reci mi sta zelis, na na na na na...

http://www.youtube.com/watch?v=fMgm_veKEEY
k'o izmislja te viceve!? :D