Rodilo se neko dijete i nažalost ima samo glavu, šta će roditelji, voljeli ga i pazili kako god mogu, jebi ga. I jednom tako dođe Nova godina, mali se skotrlja niz stepenice, otvori zubima poklon ispod jelke i kaže:
Zaustavio pandur pajdomana:
- Dobro veče, vozačku i saobraćajnu molim!
- Znači brateee, ne znam gde sam, jeee…
- Vozačku i saobraćajnu MOLIM!
- Brateeee, pusti me, ne znam gde saaaam!
- Ma jel znaš ti bre ko sam ja?
- Znači brateeee, kakvo je ovo ludilo, ja ne znam gde sam, ti ne znaš ko si, jeeeboteeeee!
Pliva jenda zena u moru i pocne da se davi. Dolazi americki vaterpolista
sa ledjima od dva metra i pocne da pliva i udavi se posle deset preplivanih metara. Dodje ruski vaterpolista da je spase i taman dohvati zenu za ruku u udavi se i on. Dolzi Srbin da je spase a Srbin sitan nemas ga sta videti i skoci u vodu i udavi se.
Pričaju Amerikanac, Englez i Rus ko ima najveći avion.
Amer: "Naš Avion ne može sletleti nigde u Evropi."
Englez: "Naš Avion ne može sleteti na aerodrom u Frankfurtu!"
Rus: "Vozim ja avion sa još 19 kopilota i tek čujemo neko zujanje pozadi.
Viknem ja 19. kopilotu: "Sergej, idi vidi šta to zuji dok još nije kasno!"
Ode Sergej džipom u sredu prepodne i vraća se u subotu popodne i reče mi: "Šefe zaboravili smo prozore od WC-a, uleteo BOING 747 i zuji oko sijalice....
Idu dve babe ulicom, jedna u kolicima i nju drmnu kola a druga se 'vata za glavu i kaže vozaču jebem ti ženo maiku, slomio si joj kuk!! A vozač izlazi iz auta skida babu svu krvavu sa haube i kaže prvoj, već joj biJo slomljen majku ti jebem krvavu, i da po gasu!
причају два ортака
Први: "идем ти ја тако улицом и видим бију се два лика, ја рекох ма ко их јебе равноправни су". наставим ја даље а оно туку двојица неког цигу, ја рекох ма ко му јебем матер, извући ће се некако он... кренем даље видим петоро на једног, и ја реко сад је доста! Улећем!"
Други каже: "и шта је било?"
Први: "убили смо га као зеца.."
Ovo mislim da je noviji, ali ne znam da li je bio ovde...
Pobegao lik iz zatvora nakon 15 godina teske robije. Bezi on tako, sve u onom robijaskom odelu i uleti kod jednog mladog bracnog para u kucu. Savlada muza i veze ga za sto, a zenu veze za krevet. Muz gleda kako robijas skoci na njegovu zenu, poljubi je u uvo, zatim malo zastane i ode u WC. Muz iskoristi ovu sansu da sapne zeni:
-Hej, ovaj manijak je izgleda pobegao iz zatvora nakon duze robije, vidis ga kako je obucen! On nije imao zenu vec godinama, i sada ce da te siluje. Draga, poslusaj me, molim te: dopusti mu da ti radi sta god hoce, ne opiri se mnogo i pravi se da uzivas. On ce biti zadovoljen i onda ce da ode, pa nece da povredi ni tebe i mene. Budi hrabra. Volim te!
Zena mu odgovori:
-Dragi, kao prvo - uopste mi nije ljubio uvo, nego mi je saptao na uvo. Rekao mi je da je peder i pitao me gde je vazelin. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi hrabar. Volim te!
Che-Vu
Pobegao lik iz zatvora nakon 15 godina teske robije. Bezi on tako, sve u onom robijaskom odelu i uleti kod jednog mladog bracnog para u kucu. Savlada muza i veze ga za sto, a zenu veze za krevet. Muz gleda kako robijas skoci na njegovu zenu, poljubi je u uvo, zatim malo zastane i ode u WC. Muz iskoristi ovu sansu da sapne zeni:
-Hej, ovaj manijak je izgleda pobegao iz zatvora nakon duze robije, vidis ga kako je obucen! On nije imao zenu vec godinama, i sada ce da te siluje. Draga, poslusaj me, molim te: dopusti mu da ti radi sta god hoce, ne opiri se mnogo i pravi se da uzivas. On ce biti zadovoljen i onda ce da ode, pa nece da povredi ni tebe i mene. Budi hrabra. Volim te!
Zena mu odgovori:
-Dragi, kao prvo - uopste mi nije ljubio uvo, nego mi je saptao na uvo. Rekao mi je da je peder i pitao me gde je vazelin. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi hrabar. Volim te!
Kako Bosanac naručuje kafu na Beverly Hillsu? "Matere ti, baby
giv mi van kahvurina vit milk, giv meni, giv njemu, over der i
deder naplati"
sranje vic,matori...al bas sranje
au prebio bih te glavićem sad da si mi u blizini
И Ђоша би те ошамарио због таквог вица.
Rodilo se neko dijete i nažalost ima samo glavu, šta će roditelji, voljeli ga i pazili kako god mogu, jebi ga. I jednom tako dođe Nova godina, mali se skotrlja niz stepenice, otvori zubima poklon ispod jelke i kaže:
-E jebi ga, opet naočare!!!!
Zaustavio pandur pajdomana:
- Dobro veče, vozačku i saobraćajnu molim!
- Znači brateee, ne znam gde sam, jeee…
- Vozačku i saobraćajnu MOLIM!
- Brateeee, pusti me, ne znam gde saaaam!
- Ma jel znaš ti bre ko sam ja?
- Znači brateeee, kakvo je ovo ludilo, ja ne znam gde sam, ti ne znaš ko si, jeeeboteeeee!
Играју два друга шах и каже први другом: ,,Узми ти црне, теби умрла кева.''
Pliva jenda zena u moru i pocne da se davi. Dolazi americki vaterpolista
sa ledjima od dva metra i pocne da pliva i udavi se posle deset preplivanih metara. Dodje ruski vaterpolista da je spase i taman dohvati zenu za ruku u udavi se i on. Dolzi Srbin da je spase a Srbin sitan nemas ga sta videti i skoci u vodu i udavi se.
I once farted in a room of hipsters. I watched them all fight over who heard it first.
Skocimis dobar ti vic :-)
http://www.youtube.com/watch?v=6tDRBb0apDg
Koje sranje jbt
Pričaju Amerikanac, Englez i Rus ko ima najveći avion.
Amer: "Naš Avion ne može sletleti nigde u Evropi."
Englez: "Naš Avion ne može sleteti na aerodrom u Frankfurtu!"
Rus: "Vozim ja avion sa još 19 kopilota i tek čujemo neko zujanje pozadi.
Viknem ja 19. kopilotu: "Sergej, idi vidi šta to zuji dok još nije kasno!"
Ode Sergej džipom u sredu prepodne i vraća se u subotu popodne i reče mi: "Šefe zaboravili smo prozore od WC-a, uleteo BOING 747 i zuji oko sijalice....
Kako se zove bosanski diler droge?
Drogba.
ПА ДОКЛЕ ВИШЕ ЖАЈК?
Idu dve babe ulicom, jedna u kolicima i nju drmnu kola a druga se 'vata za glavu i kaže vozaču jebem ti ženo maiku, slomio si joj kuk!! A vozač izlazi iz auta skida babu svu krvavu sa haube i kaže prvoj, već joj biJo slomljen majku ti jebem krvavu, i da po gasu!
E ima ta tema "izmisljajmo viceve", mada je ovaj prosto osvezenje posle ovog smeca sto se nakupilo.
ео ја један да поделим.
причају два ортака
Први: "идем ти ја тако улицом и видим бију се два лика, ја рекох ма ко их јебе равноправни су". наставим ја даље а оно туку двојица неког цигу, ја рекох ма ко му јебем матер, извући ће се некако он... кренем даље видим петоро на једног, и ја реко сад је доста! Улећем!"
Други каже: "и шта је било?"
Први: "убили смо га као зеца.."
Zena mu odgovori:
Zena mu odgovori:
Ta, kako nije noviji. Možda čak iz 1972.