U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Prodajem kola u pet rata. Volan dobijate uz poslednju.
Šta dobiješ kad ukrstiš Crnogorca i Japanca?
Osobu koja hoće da radi, al' je mrzi da ustane.
Dolazi sodomista kod popa da se ispovedi.Oče, zgrešio sam. Jeb'o sam
mačku.A kako to? - upita pop.Pa lepo, staviš mačku u čizmu i završiš
posao.Čuje to popov pomoćnik pa, kada je sodomista otišao, dođe kod
popa i kaže:Je l' vidite, oče, kako se to radi, a ne drž' je, Milutine,
drž' je, Milutine!
Kupio Perica dva konja koja nije mogao da razlikuje, i pozove on Jovicu da mu pomogne da nekako pocne da ih razlikuje. Jovica sta ce, odgrize jednom uvo i kaze Perici, evo sad mozes da ih razlikujes. Medjutim pobiju se konji i ovaj odgrize uvo drugom, pa su opet bili isti. Perica obet zove Jovicu, i Jovica sta ce, uzme i iscupa rep jednom, medjutim konji se opet pobiju i ovaj bez repa pocupa rep ovom drugom. Perica opet u bedaku, zove Jovicu i kaze kako vise ne zna sta da radi, i kako da ih razlikuje, dodje Jovica kod njega, pa gleda one konje, gleda i samo kaze pa mozda je ovaj crni malo deblji od ovog belog a?
Umire pirocanac, okupila se porodica oko njega i cekaju da umre. Izgore sveca sa strane, porodica u zalosti, donosi se druga sveca. Svi placu, izgorela i ta sveca dolazi sin i kaze tata daj koncentrisi se.
Zasto je Dzej postao pevac?
Zato sto nije mogao da dohvati kontejner.
Na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu,sreli se Američki paor i Lala,paor domaći.Hvali se Amer Lali.
Amer:-Kod nas u Amerika,je sve veliko,ogromno,naša zemlja,traktori,mehanizacija...
Lala:-Jel?
Amer:-Imam toliko zemlje,da kad sednem na moj traktor,John Dear,ceo dan mi treba da obiđem,koliko je to prostranstvo...
Lala:-Ta,jebeš ga,im'o sam i ja taki traktor,ceo dan mi trebo do njive.Posle sam kupio belorusa.
Pričaju Italijan, Francuz i Srbin.
Kaže Italijan:"Kada dođe lepo vreme, sednem na motor, vozim se gradom, gledam lepe žene, a meni lepoooo."
Kaže Francuz:"Ja sednem u kafić, pijuckam vino, gledam lepe žene kako prolaze, a meni lepooo."
Kaže Srbin:"1999. mi na Kosovu u rovu, bombarduju nas, pada kiša, duva vetar, smrzavamo se k'o pičke, pokušavamo da uhvatimo malo sna u rovu, kad mi prilazi kapetan drmusa me i kaže: Dragane, ustaj, tvoja je smena za stražu!
,a meni lepoooo."
Pitaju ga ova dvojica:"Šta ti je tu lepo?"
Srbin:"Pa lepo mi što nisam Dragan!"
Igraju 2 ludaka fudbala , dodje treci i donese loptu ...
Шта пева Екрем Јеврић кад изгуби посао ?
Кућа-кућа, кућа-кућа...
Ulazi Ekrem Jevric u kafanu i kaze konobaru: Daj mi kafu, a i samo kafu!
Зашто шећераши не смеју да јебу згзуза?
Зато што је много слатко!
Kako je nastalo ime glavnog grada Meksika?
Na tom prostoru u davna vremena bila pustinja, i piče preko pustinje jedan drugom u susret puž slepać i puž golać. Sudare se oni u jednom trenutku i krene slepać da pipa golaća i kaže mu: Mek si, ko si ti!?
Pita sekretarica šefa: Imate li 100 EUR na zajam, vratiću Vam kad budete mogli!
Zašto je pička slana?
Pa da bi se i drugari šećeraši mogli malo počastiti.
Dolazi lik na dopu u radnju i kaze - dacete mi jednu jafu..Cuj mene plazmu, jafu.
Jadali se Mujo, Haso i Suljo kako imaju glupe žene. Suljo reče:
• Zamislite ljudi, ona moja glupača je kupila mašinu za pranje suđa, a nemamo vode u kući.
Haso reče:
• Nije to ništa. Moja je kupila i mašinu i frizider, a nemamo ni vode ni struje.
• Ma, 'ajte ljudi, - reče Mujo - moja se svako jutro napuderiše i namiriše, pa prije nego što pođe iz kuće, uvjek stavi 2 kondoma u torbu, a nema kurac.
Ide porodica na izlet u šumu.
Starija sestra nosi mlađu, pa kaže:
- Tata, ne mogu više da je nosim. Evo, uzmi je ti, a ja ću da ti nosim pivo!
- Jes', a šta ako ti ispadne?
@Vesnita
Hahahaha...
Šta bi rekao Cezar da su ga ubili u Zemunu?
-Zar i ti sine, brate?
Šta kaže svinja kada igra CS?
Nema klanja!