Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Razvode se ciga i ciganka i nakon parnice kojom je brak razveden, pita ciga sudiju: A druze sudija, el smo mi i dalje brat i sestra???

2. Usao veliki pauk u neku sobu i niko da ga istjera.
    Doso supermen,uso u sobu i nakon 3 sata borbe izlazi iz sobe sav premoren,kaze:"OOO jeboo te kolki pauk nemos ga istjerati"
    Dolazi betmen i nakon 2 sata izlazi premoren,kaze:"alal kolki pauk nema sanse da ga istjera ko"
    Dolazi spajdermen ista prica,izletio za 15 min iz sobe:"Kolki pauk jbte"
    Svi cekaju ko ce ga istjerati kad dolazi Mile Kitic,ulazi u sobu i za 5 min izlazi pauk iz sobe govoreci:"OOO JEBO TE KOLKA SELJACINA"....

3. Sta radi crnac u KKK? Visi sa drustvom.

4. Pitaju cigu koja vam je omiljena životinja?
    Pa pčela.
    A zašto?
    Pa zato što je pametna, vrijedna i daje đem.
    Mislite med?
    Mislim.

http://img9.imageshack.us/img9/3003/62818760ey8.gif

5. Provela Fata noć van kuće, vraća se ujutro, Mujo poludio: "Gdje si bila, šta si radila?!"
    Kaže ona da je bila kod prijateljice, Mujo naravno ne vjeruje pa joj kaže:
    "A kako bi bilo da ti mene recimo ne vidiš jedno par dana??"
    Kaže ona: "Nema problema!"
    Ponedeljak prođe, ona ne vidje Muje. Utorak i srijeda isto prođoše ona ne vidje Muje.
    E dođe četvrtak, otok je malo splasnuo, pa je vidjela Muju krajičkom desnog oka

6. Evo jedan za raju sa ETF-a

Igrali Anštajn, Njutn i Paskal žmurke. Anštajn je krenuo da žmuri, i broji do 100. Paskal ode iza kuce, a Njutn nacrta kvadrat metar sa metar i stane unutar njega. Anštajn izbroja do 100, pa krene, i kaže: Pu Njutn!
    -A, ne, nisam ja Njutn!
    -Kako nisi?
    -Pa lepo. Njutn na metar kvadratni je Paskal

7. Objašnjava ćerka roditeljima kako da navrate kod nje u Beograd u stan. I sad, priča ona, priča, i na kraju im kaže: ''A, kad budete prolazili pored Megatrenda, obavezno zatvorite prozore u kolima da vam ne ubace diplomu.''

8. Srusio se autobus pun djece u provaliju.
    Zabrinuti roditelj zove ekipu na mjestu nesrece
    - Jao, molim vas, recite mi da li ste pronasli moje djete?
    - Pa, jesmo gospodjo.
    - Pa recite mi vijesti, kako je?
    - Pa znate, vas sin nema nijednu nogu.
    - Jao, kuku meni.
    - Znate, vas sin nema nijednu ruku.
    - O, zivote, pa sta ima ?!
    - Pa evo nema nista, tovarimo ovu djecu i tako to...

9. - Pa evo nema nista, tovarimo ovu djecu i tako to...

знам виц на ову фору о војнику и мајци, али ово га чини додатно болесним :Д

10. Ima i ona verzija s pekarom, što nije crnjak.
    Kao ima li bureka, nema. Sirnice, nema. Itd... I onda se isfura i kao: Pa šta ima, pička mu materina??? - Evo ništa, radi se...

11. ама океј је то, али "товарити децу". еј! :Д

12. Imala snajka iz provincije ljubavnika u gradu, ali nije znala kako da se izvuče iz kuće da se vidi s njim. Ljubavnik joj reče da izmisli da ide na sahranu rođaku. Tako ona i uradi, ali muž predloži da pođe i svekrva s njom. Pozove ona ljubavnika i kaže mu da će i svekrva poći s njom na sahranu i upita šta da radi.
    -Pa povedi je. Naći ćemo nekog i za nju, biće i ona zadovoljna - objasni ljubavnik.
    Tako one pođu za Beograd. Dok su se vraćale kući, pita snajka u vozu:
    - Mama, šta ćemo da kažemo kad dođemo kući?
    - Ti, snajka, kaži šta god hoćeš, a ja na 40 dana moram da idem.

13. Pokvari se slavina, dodje Tole i namesti.

14. Uleće majka u zapaljen vrtić i viče: GDE JE MOJ UGLJEŠA!?

15. E, dobra varijacija, nema šta. Unaprijed se izvinjavam ako rušim snješka, no originalna verzija bješe otprilike: Mater uspaničeno pita ''gdje je moj (recimo) Mirko, a vatrogasac odgovara ''ne znam gospođo, ovde su sve Uglješe'' :)

16. Није. Оригинална верзија је била

Избио пожар у вртићу, мајка ужурбано улази и успаничено пита: ''Ђе је мој Драгиша?'', а подебљи ватрогасац каже ''Не знам, госпођо, нисам видио Драгишу, ође су све Угљеше, можда је у ходник, а можда и не.'' а мршави ватрогасац се и не окрену на то.

17. Pa jebemu mater, to je to. Ja sam nako ofrlje :)

18. Млатим море, видиш да се глупирам, добар је тај твој :)

19. E jesi vragolan jebo te ćaća, pićemo pivu jednog dana kad se proslavim na sajtu ovome.

20. Ја не пијем :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.