Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Došao deda u crkvu kod popa: "Pope, ja da priupitam dal' sam zgrešio?"
    "Pa šta se desilo deda?" - upita ga pop.
    "Pre par dana baba zavukla glavu u zamrzivač, a meni dodje neka snaga, pa se sletio ja i... ZVIZ... Puče baba. Pa ja da pitam jel to greh?"
    "A jeste li ti i baba u braku?"
    "U, jesmo pope već 50 godina!"
    "A nije to greh, deda, to je tvoja baba." - odgovori mu pop i deda ode.
    Sutradan dolazi baba: "Joj pope ja došla da vidim dal' sam zgrešila?"
    "Pa šta si učinila, bako?"
    "Ja neki dan u zamrzivač i pridje deda..."
    "A znam, bio juče deda... Zaskočio te i ZVIZ... Pa nije to greh, to je tvoj deda!" - odgovara pop."
    "A jel smemo mi i dalje da dolazimo u crkvu?" - upita ga baba.
    "Naravno da smete!" - odgovara pop.
    "Pitam... Pošto u MAXI DISKONT VIŠE NE SMEMO!"
    :-)

2. Nekada davno iza sedam gora, iza sedam brda i dolina iza sedam pički materina živeo je jedan komarac koji je nosio naočare. Jedne zime dok je leteo spadoše mu naočare i upadoše u dubok sneg. Komarac šta će, kud će ode kod sunca da ga zamoli da sine malo jače da otopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Sunce izvini, da li bi moglo da sineš malo jače da se otopi sneg da ja nađem svoje naočare?
    - Znaš komarac, ne mogu ja da sijam kroz oblak, moraš pitati oblak da se pomeri da bi ja moglo da sinem da otopim sneg da ti nađeš svoje naočare.
    Ode komarac kod oblaka da ga pita da se pomeri da bi moglo da sine sunce da otopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Oblače izvini, jel bi mogao samo malo da se pomeriš da bi moglo sunce da sine da otopi sneg da ja nađem svoje naočare?
    - Znaš komarac, ne mogu ja sam da se pomeram, mene pomera vetar. Idi pitaj vetar da li bi dunuo da pomeri mene da može sunce da sine da otopi sneg da ti nađeš svoje naočare.
    Ode komarac kod vetra da ga pita da dune da pomeri oblak da bi moglo sunce da sine da otopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Vetre izvini, da li bi mogao da duneš malko da pomeriš oblak da može sunce da sine da otopi sneg da ja nađem svoje naočare?
    - Znaš komarac, ne mogu ja tek tako da duvam kroz planinu. Idi pitaj planinu da se pomeri da bih mogao ja da dunem da pomerim oblak da sunce sine da istopi sneg da ti nađeš svoje naočare.
    Ode komarac kod planine da je pita da se pomeri da bi mogao vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da otopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Planino izvini, da li bi mogla malo da se pomeriš da može vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da otopi sneg da ja nađem svoje naočare?
    - Znaš komarac, ne mogu ja tek tako da se pomeram zbog reke. Idi pitaj reku da se pomeri da bi se i ja pomerila da može vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da istopi sneg da ti nađeš svoje naočare.
    Ode komarac kod reke da je pita da se pomeri da bi se planina pomerila da bi mogao vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da istopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Reko izvini, da li bi mogla da se pomeriš da može planina da se pomeri da može vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da istopi sneg da ja nađem svoje naočare?
    - Znaš komarac, ne mogu ja tek tako da se pomeram zbog čoveka koji peca na meni. Idi pitaj čoveka da se skloni da bi ja mogla da se pomerim da se pomeri planina da dune vetar da pomeri oblak da sunce sine da otopi sneg da ti nađeš svoje naočare.
    Ode komarac kod čoveka da ga pita da se skloni sa reke da bi reka mogla da se pomeri da bi se planina pomerila da bi mogao vetar da dune da pomeri oblak da sunce sine da istopi sneg da on nađe svoje naočare.
    - Čoveče izv....
    - PLjASS!!!! Pu pička ti materina krvopijska!

3. Zašto je metalac prešao ulicu?
    - Zato što je jednu stranu ulice već usmrdio.

4. Bijo Čak Noris, i došo Srbin i zajebo ga.

5. Rekao Isus apostolima da svi na večeru donesu nešto droge. Pavle donese travu, Jakov spid, i tako redom, svi ponešto, osim Jude.. Pita Isus Judu:
    - Šta si ti doneo?
    - Značku, ovo je racija!

6. Pita Haso Muju:
    - U čemu je Mujo razlika između "besplatno" i "džabe"
    - Nemam pojma..
    - Eto vidiš, u osnovnu školu se nekada išlo besplatno,
    - Da, i?
    - E, ti si iš`o džabe..

7. Poslednji dan na poslu pred penziju,poštar raznosi poštu.
    Od jednog bračnog para dobije novčanik,
    od gospođe sa 2.og sprata olovku,
    jedan dečak mu pokloni privesak.....
    Kad na jednim se vratima pojavi zgodna plavuša,uvege ga u kuću,
    odvede u krevet i prepusti se vatrenom seksu,sa već u godine
    zašlim poštarom.
    Nakon toga poštar se istušira,a žena mu spremi obilan doručak.
    Kada je krenuo ona mu da još 100 dinara,a poštar je upita čemu sve ovo.Ona mu odgovori;
    -Pitala sam muža šta da vam poklonimo za odlazak u penziju i uspomenu,a on mi reče;
    -'Jebi ga,daj mu sto dinara.'.A doručak je moja ideja....

8. Kad je Pinokio shvatio da je od drveta???
    Kad je počeo masturbirati i zapalio se.

9. Fudbaleri Crvene Zvezde su danas posetili decu u Tirsovoj ulici.

"Stvarno je divno vratiti osmeh tim divnim mladim ljudima kojima su svi okrenuli ledja i kojima nista ne ide u zivotu" rekao je Ivan Jakovljevic, sestogodisnji decak.

10. Smijem se a nisam pjan (Jerichov vic), eto šta je snaga dobrog vica.

11. Зашто је ветеринарима тежи посао од лекара?
    Не могу да објасне својим пацијентима да им је то од стреса.

12. Išle dvije nule putem i naiđu na osmicu.
    Kaže osmica, jeste vid'li sedmicu, kako je stegla reuma?

13. šta se desi kad se dogovore srbi i crnogorci?
    ispadnu hrvati :DDD xD :))

14. šta se desi kad se dogovore talijani i hrvati?
    ispadnu slovenci :DDD xD :))

15. дупло в
    šta se desi kad se dogovore srbi i crnogorci?
    ispadnu hrvati :DDD xD :))

Hahahahahaahahahaahahahaahahahaha...Brate, pokidao si. Zakljucajte temu!!!!!111

16. Долази Мујо кући пијан kao летва и каже Фати: “ `Ајмо се мало поватати !“

Каже Фата: "Немој Мујо матере ти, имам менструацију.....“

Мујо: "Ај болан Фато, нема везе, мало ћемо.“

Сутрадан се он пробуди и ничега се не сећа.
    Погледа око себе и види крвав кревет. Помисли: “У јебо матер, убио сам Фату!“

Устане и погледа се у огледало и каже: “Ма шта убио?! Појео је !!!"

17. Potukla se 4 policajca u autu. Razlog, svađali se ko će sjesti do prozora.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.