Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Запослио се Мујо као кустос, али пошто ништа није знао, почео је да измишља:
    - Драги посетиоци, ово вам је лобања цара Лазара.
    Један посетилац упита:
    - А ова мања?
    Мујо:
    - Исто његова, али кад је био мали.

2. Probudi se seljak i ode do štale, vraća se posle 20 sekundi i zbunjeno pita ženu "ko je nahranio kravu jutros, Tadić ili ti"

3. Paz' ovo!

Student zove profesora u 2 ujutru.
    Student: Profesore, spavate li?
    Profesor: Da, zasto?
    Student: Zato sto ja jos uvek ucim pizda ti materina!!!

IKSDE! xD NA KUB!

4. - "Cigo, koja je po tebi najjača životinja na svetu?"
    - "Paaaa...Lav!"
    - "Dobro, a što baš lav cigo?"
    - "Zato što je jak ko konj!"

5. Probudi se seljak i ode do štale, vraća se posle 20 sekundi i zbunjeno pita ženu "ko je nahranio kravu jutros, Tadić ili ti"

E, svaka ti čast za ovo!!!!

6. Obezglavljeni konjanih harao jednim selom dugo godina. Maltretirao ih i napadao redovno. To dokurcilo Caku Norisu, te se on sakrije u zbunje da ceka. Prolazi Obezglavljeni Konjanik tuda, i Cak kaze: "Bu!"
    A konjanik pobjeze glavom bez obzira.

Ide slijepac ulicom i udari u nadrkanu, nervoznu zenu, a zena ce: " Gledas li ti kuda ides, oci ti ispale?"

Pricaju narednik i Jednooki Dzek. I kaze narednik:" Jednogoki Dzece, nocas si ti na strazi. Budi pazljiv. Otvori cetvere ociju."

7. Иду два чо'ека. Једног згази ауто, а други се звао Марко. (:

nešto meni !?

8. Kako hemičar doziva Zlatanu?

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

9. Unajmio Italijan kurvu za jednu noć, platio je, i na rastanku joj maše i viče:
    - "Euro falsifikato!" A kurva će njemu:
    - "Sifilis oridjinale!

10. Šta je bolje imati,
    Alchajmerovu ili Parkinsonovu
    bolest?
    Parkinsonovu naravno... Bolje
    da prospeš pola flaše nego da
    ne znaš gde si ostavio celu..

11. U gluho doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do nebodera. Stali oni pred haustor da se malo odmore. Stoje oni tako pa se mladić onako machovski podboči i osloni na neboder te reče:
    - De bona, hajd' ga malo popuši, majke ti!
    - Što ti je? Može neko naići!
    - Ma, dušo moja, brzo ćemo.
    - Ma može naić' ne'ko od komšije pa će vidit, reći mom babi i puknut će bruka. - odgovori cura.
    - Ma joooj..., hajd' bona, znaš ti mene, začas ću, za sekundu. - nastavlja on.
    - Ma nemoj me..., rekla sam ti da neću sad!!!
    - Medu moj, znaš da te jako volim... - i dalje moli mladić.
    Odjednom se otvore vrata od haustora nebodera i pojavi se Mujina mlađa kćerka u spavaćici, sva raščupana i krmeljava, te kaže:

- Rek'o mi je babo da vam kažem ovako: Jel' da mu ga ti popušiš, jel da mu ga ja popušim, jel da sačeka mati da dođe iz noćne smjene pa da mu ga ona popuši, samo brate, nek' skine više ruku s tog interfona!

12. Дјеца каке, одрасли буккаке.

И тако...

13. ‎- Pet kutija kondoma, molim.
    - Hoćete kesu ?
    - Ne treba, cura je stvarno lepa.

14. U gluho doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do nebodera

Ratko Mladic?

15. Šta mali ciga načešće jede za doručak?

Nusli

16. Pita Džeko Mancinija : Hoćeš li me staviti u prvi tim ?
    Mancini : Neću,neću Dijamante...

17. Словенија је тако мала земља да хармонику мораш свирати уздуж

18. зашто Словенске школе немају карте у учионицама географије?
    -Па све се види кроз прозор.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.