Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
И ставља онакве аватаре. Провалих му прошли на основу слике трећег ерла од Саутемптона, лепог младића коме је Шекспир посветио одређен број сонета. Ко сем ЈТУ-а на Вуки има икакво знање о томе? :)
Znaj. I nemoj. :)
Постоји само једна особа која даје таква имена својим налозима.
И ставља онакве аватаре. Провалих му прошли на основу слике трећег ерла од Саутемптона, лепог младића коме је Шекспир посветио одређен број сонета. Ко сем ЈТУ-а на Вуки има икакво знање о томе? :)
Поједине дукатлије које су ово написале, очигледно :))
Džimi, imaš JTU detektor :D
Znam ja, ali ne pričam o tome. :)
Okej, ne znam. :D
Јебига, ја то студир'о. :)
Не вади се :)
На факсу или овако?
:))))
A jel vi vidite subliminarnu poruku u naslovu teme? Imate li rezervnu majku može se shvatiti i kao "Haha, vi imate uvek rezervnu majku vašeg sajta, JTU!". Eeeee, ništa nije slučajno. :)
Ejs, a ko je rek'o prvi za ovaj nalog? A?
Nije bila engl. kjiževnost ovaj put...
Ma, mozda je mislio da je rezervna keva i da ce nas podojiti sve- da ne pricam cime.
Ja imam rezervnu majcu, al nema slike :D
Auuu, Pufno, koji own. :)
Jel ću da ispadnem glup ako pitam što u naslovu stoji majCu?
Pomalo.
http://vukajlija.com/trudna-sam/112034
Pogrešna tema, Dankane. :)
dobro aj, nek mi neko kaže zašto? kapiram da je namerno, al koji fazon?
Није. Ово мора свако да види ;)
Ne postoji pogrešna tema na ovom sajtu. :)