Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
meni fejz i aksen lice jedan na drugog! al ne znam da li mi na nekog glumca lice.... a i za tebe reme ne znam sa kim bih te uporedila.... u svakom slucaju idem da spavam, a ovi kad se vrate iz stete, valjda ce i oni ovde da daju doprinos!
hahahah :) ok ma ni ja nemam pojma sa kim da ih uporedim
aj laku noć :)
Sve vas mrzim.
Lignjoslav
Odoh i ja da spavam! Laku noć!!!
Laku noć
Meni je baš drago što sam upoznala ekipu sa sajta, žao mi je što neke nisam, al' biće prilike drugi put... :) Ove koji su ostavljali slike ovde, prepoznala sam odmah i većina je uživo ostavila utisak kakav je i na sajtu :) Krivo mi je što nisam otišla u tu pivnicu, jer sam morala na neku drugu žurku... Sve u svemu, bilo je lepo, jedino je falila muzika i više ljudi da bude...Kao što neko reče, svi su bili nasmejani, što je najvažnije :) Nadam se da će uskoro biti neko okupljanje, baš bih volela da vas opet vidim :))
Ajde vi lijepo da se potkupite svi i pravac u Crnu Goru, a? a? a?
Nisam bio na okupljanju, nisam bio na zenidbi druga, al' sam zato dobio devetku na ispitu...
Jeb'o me ispit!
stvarno si streber faco bas sam nameravao da te pitam gde nalazis inspiraciju za postere))
Ajde ljudi dajte neke slike, neke plakate, jetije vanzemaljce, ko se tukao? ko se smuvao? ko je koga kako ispalio?
ja sam hteo da bijem milicu i stvarno ne znam zasto se sazalih xxaxaxa
a ko te ispalio i ostalo? :)
Ih, da se mene pita, jeb'o to, doletio bih ja do BG-a. Sta je dve 'iljade kilometara... Samo bi se poslije toga morao seliti iz kuce :)
A s posterima bogami, cini mi se da sam prop'o. Odavno dobar nisam napravio.
ma milica nesto pokusavala da se suprotstavi ali slabo nesto ali ja to ObjasniJo
http://vukajlija.com/u-malim-bocicama-se-drzi-otrov/241050
dve tisuce km hm Gamby kakav je bio on bi se vracao peske xaxaxa
Сабила бих те, реално.
Утисци никакви, много сте ружнији уживо, осим неколке људи. :)
PLAKATI na sunce!
Jel' bilo gdje mene na plakatima, sunce li vam poljubim? :)
e, da jel neko slikao plakate? aksen je slikao sve živo, valjda je i platkate....?