Е сад у вугли прелиставам људе са којима сам причао, тј које сам упознао, тако да ћу саставим листу, контам да је то и 90 посто људи који су били ту, да га јебем сад... Е
И да, Данкан јебе!!! Свугде и заувек!!! Он је јебач!
Pomirih se sa Marom Munjom! Totalno sam zadovoljan, Mara je super devojka :))
Reme je jako fin mladić, mislio sam da je stariji, al' Bože moj :))
Dankan nije izneverio moja očekivanja, pravi je šmeker i JEBAČ! :)))
Fejz i Aksen su kul momci :)))
Koleginica Zmijanac me je totalno raspametila, možda sam se čak i zaljubio :))
Mylyca... Ma, Mylyca je toliko slatka da čovek dobije dijabetes samo kad je pogleda. I u nju sam se možda zaljubio :)))
Žnji je isto super, ali u njega se nisam zaljubio. Sorry, Žnji :)))
Koga sam još upoznao... Forget i u tebe sam se možda zaljubio, i ti si isto super, a možda i u tvoje docimerke :))
Doter... Ah, Doter, kakav CAAAAAAAAR :)))
Remorker je šmeker, mada, to sam znao i pre :)
I tako... Ostale sam znao od ranije.
Za Natnatinog pratioca sam mislio da je Kajzen, zamalo da startujem čoveka sa tom spikom :)))
Брате можда ал колико сам схватио, ниси нешто сконто наш хумор, мало си чудне реакције на неке форе имао, ал добро све у свему добро смо се дружили сви синоћ, баш баш! Иначе видех враћено оно, алал ти је :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja sam sad ustao... Nešto me boli dupe... Je l' bio Dankan sinoć blizu mene, ja se ničeg ne sećam? :))))
Dankane, nikome nije bilo neprijatno, šta si se rasplamsao :)))
Е сад у вугли прелиставам људе са којима сам причао, тј које сам упознао, тако да ћу саставим листу, контам да је то и 90 посто људи који су били ту, да га јебем сад... Е
И да, Данкан јебе!!! Свугде и заувек!!! Он је јебач!
iliti moraš još a vedžbaš dank
Хвала вам што јебем!
Муне, ја сам ти само дирао сисице. Са Пеђом сам ипак био малчице приснији. Ипак се дуже знамо :)
Нато па претпоставио сам хахахахах!!!
:))
Мислим да су сви људи искрени овде, и да се не разликују по темпераменту у природи, Данкан нарочито!
:)))
jesam li ipak lipo reko daću morat doć a nji nema danas lololo
Мислим да је победа била кад је Џими пустио у парку Јовичићеву песму ОУ-А-А-ОУАУ-АА
Pomirih se sa Marom Munjom! Totalno sam zadovoljan, Mara je super devojka :))
Reme je jako fin mladić, mislio sam da je stariji, al' Bože moj :))
Dankan nije izneverio moja očekivanja, pravi je šmeker i JEBAČ! :)))
Fejz i Aksen su kul momci :)))
Koleginica Zmijanac me je totalno raspametila, možda sam se čak i zaljubio :))
Mylyca... Ma, Mylyca je toliko slatka da čovek dobije dijabetes samo kad je pogleda. I u nju sam se možda zaljubio :)))
Žnji je isto super, ali u njega se nisam zaljubio. Sorry, Žnji :)))
Koga sam još upoznao... Forget i u tebe sam se možda zaljubio, i ti si isto super, a možda i u tvoje docimerke :))
Doter... Ah, Doter, kakav CAAAAAAAAR :)))
Remorker je šmeker, mada, to sam znao i pre :)
I tako... Ostale sam znao od ranije.
Za Natnatinog pratioca sam mislio da je Kajzen, zamalo da startujem čoveka sa tom spikom :)))
Пуштао је и у ходнику КСТа :)) Лајкр и хејтер скупа се друже ОУ-А-А-ОУАУ-АА Победа! :)
Задовољан сам. Само без педерских смајлија на крају :)
E, kurac, bGate! Mnogo tražiš :)))))
Dank bre, zajebavam se matori..šta ti je...
Бгате, смањи макаг на два, тги су много, бгате. Енеггиа бгате! ХВАЛА ЉУДЕЕЕЕЕИИИИ
I Javio JEBE, samo da se zna :)))
Dank bre, zajebavam se matori..šta ti je...
Аман, знам, јебо те миш, где ја да се наљутим на тебе, ти сми ЦАР, јебено!
Брате можда ал колико сам схватио, ниси нешто сконто наш хумор, мало си чудне реакције на неке форе имао, ал добро све у свему добро смо се дружили сви синоћ, баш баш! Иначе видех враћено оно, алал ти је :)
Кад сам хтео да јебем на оном паноу, он се сручио. Јебем ти живот не могу ни фломастером да јебем.
Бурзум јел била шорка с оним главоњама? :)))
Zato, Burzume, mi DRKAMO!!! :))))