Utisci sa revije definicija

1. Ja sam sad ustao... Nešto me boli dupe... Je l' bio Dankan sinoć blizu mene, ja se ničeg ne sećam? :))))

2. Dankane, nikome nije bilo neprijatno, šta si se rasplamsao :)))

3. Е сад у вугли прелиставам људе са којима сам причао, тј које сам упознао, тако да ћу саставим листу, контам да је то и 90 посто људи који су били ту, да га јебем сад... Е

И да, Данкан јебе!!! Свугде и заувек!!! Он је јебач!

4. Хвала вам што јебем!

Муне, ја сам ти само дирао сисице. Са Пеђом сам ипак био малчице приснији. Ипак се дуже знамо :)

5. Нато па претпоставио сам хахахахах!!!
    :))
    Мислим да су сви људи искрени овде, и да се не разликују по темпераменту у природи, Данкан нарочито!
    :)))

6. Царо сисо ниси биЈо нисмо ривали! Интернет гованце :)))

jesam li ipak lipo reko daću morat doć a nji nema danas lololo

7. Мислим да је победа била кад је Џими пустио у парку Јовичићеву песму ОУ-А-А-ОУАУ-АА

8. Pomirih se sa Marom Munjom! Totalno sam zadovoljan, Mara je super devojka :))
    Reme je jako fin mladić, mislio sam da je stariji, al' Bože moj :))
    Dankan nije izneverio moja očekivanja, pravi je šmeker i JEBAČ! :)))
    Fejz i Aksen su kul momci :)))
    Koleginica Zmijanac me je totalno raspametila, možda sam se čak i zaljubio :))
    Mylyca... Ma, Mylyca je toliko slatka da čovek dobije dijabetes samo kad je pogleda. I u nju sam se možda zaljubio :)))
    Žnji je isto super, ali u njega se nisam zaljubio. Sorry, Žnji :)))
    Koga sam još upoznao... Forget i u tebe sam se možda zaljubio, i ti si isto super, a možda i u tvoje docimerke :))
    Doter... Ah, Doter, kakav CAAAAAAAAR :)))
    Remorker je šmeker, mada, to sam znao i pre :)
    I tako... Ostale sam znao od ranije.
    Za Natnatinog pratioca sam mislio da je Kajzen, zamalo da startujem čoveka sa tom spikom :)))

9. Пуштао је и у ходнику КСТа :)) Лајкр и хејтер скупа се друже ОУ-А-А-ОУАУ-АА Победа! :)

10. Dankan nije izneverio moja očekivanja, pravi je šmeker i JEBAČ! :)))

Задовољан сам. Само без педерских смајлија на крају :)

11. E, kurac, bGate! Mnogo tražiš :)))))

12. Dank bre, zajebavam se matori..šta ti je...

13. Бгате, смањи макаг на два, тги су много, бгате. Енеггиа бгате! ХВАЛА ЉУДЕЕЕЕЕИИИИ

14. I Javio JEBE, samo da se zna :)))

15. javio

Dank bre, zajebavam se matori..šta ti je...

Аман, знам, јебо те миш, где ја да се наљутим на тебе, ти сми ЦАР, јебено!

16. Fejz i Aksen su kul momci :)))

Брате можда ал колико сам схватио, ниси нешто сконто наш хумор, мало си чудне реакције на неке форе имао, ал добро све у свему добро смо се дружили сви синоћ, баш баш! Иначе видех враћено оно, алал ти је :)

17. Кад сам хтео да јебем на оном паноу, он се сручио. Јебем ти живот не могу ни фломастером да јебем.

18. Бурзум јел била шорка с оним главоњама? :)))

19. Zato, Burzume, mi DRKAMO!!! :))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.