U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Људи оћете блејимо опет?
Opa,bila i moja definicija! JES !
Jebote,pročitah sve ove utiske i sad mi žao što nisam doš'o...A bilo je jebene prilike...Daleko moja vukojebina u pičku materinu!
Bila i moja defka :) Došla bih i ja da sam u Srbiji...
realno svi smo zgubidani sa interneta...malo se reklamiram, nije dоzvoljeno ali bole me..Dank mi reko sinoć da definišem, moram ga ispoštujem...
Kooperacija. :)
Dozvoljeno je reklamiranje, ne lupetaj. :))
čitah ovo do neke 7. strane, ne mogu više...
ja stigla tek oko 9, pola 10, unutra bilo prazno, duhovi jbt.
upoznala pajka i to je to...
@javio, pa ispalo je o.k. s obzirom da se većina ljudi videla prvi put u životu, a bilo je treme na početku. Ti kad si došao, svi su se već raspilavili...:)
ma bilo je super natnat...nego se malko zajebavam...:)) malo je Dank preterivao sa onim da jebe..meni bilo neprijatno zbog tvog pratioca...:)
Jasam čuo da je Javio crnac, jel to tačno? :)
И ауторке су супер средиле нокте!
:))))
men samo krivo što nisam duže ostao, bio negde do pola 12.... E aj se nađemo izblejimo opet negde za nedelju-dve.... Ne treba nam nikakav povod jbt. Javio stvarno sam ti delovao matorije ovde na sajtu? A ja bio najmlađi tamo :D
javio je crn bez ič belog...:))
lolo :)))
Moj pratilac je najkulji lik, za njega ne mora niko da se brine. Bio je samnom iz jednog jedinog razloga....nikako nije mogao da skonta ovu našu ekumenu, sada mu je sve jasno i svi ste mu se svideli. Ne verujem da ću više ikada od njega čuti rečenicu: "Ti ako si normalna, ubij me...odoh ja na spavanje."
Baš se pita da li ćemo uspeti da se organizujemo i za Novu godinu, ili dan dva posle...eto teme za razmišljanje.
Uroše, nokti su bili picnuti za tebe specijalno :)))
Царо сисо ниси биЈо нисмо ривали! Интернет гованце :)))
Ali dobro smo arčili. :)
Гамбију јавно да се извиним због нечашћавања оним пивом, али биће дана! Полако
ej da bre das jebete svi bre sad definitivno postajem zavisnik od Vukajliju
ma bilo je super natnat...nego se malko zajebavam...:)) malo je Dank preterivao sa onim da jebe..
Али ја сам само доказао још једном да сам сировина и овде и у РЛ. Ако неком треба да буде непријатно, то сам онда ја. А мени није, јер сам то ипак ја. Мрзим кад се људи устежу и фолирају, ја јебем и овде и на ревији, и на Играма и у коментима и на активним темама и пред НатНатиним пратиоцем. Боле ме пичка, е.
Car!!!
E sledeći put dolazim pa taman mi se brat ženio!