Utisci sa revije definicija

1. ja znam da je jevrej, al bas toliki..........

2. Па ништа ево откривам људима истине:)

3. Duncan Ferguson

Што се мене тиче, Дотер је јебан.

Ма ја сам јебан па рођен!

4. Имаш ПВТ идиЈоте!

5. Ја питах, како је било?

6. Cela tema govori o utiscima sa revije, a ti pitaš kako je bilo? Super je bilo.

7. mene su neki ljudi skroz prijatno iznenadili. neki su baš onakvi kakve sam zamišljala... najviše sam oduševljena devojkama! mara munja je skroz simpa devojka, iz nekog razloga sam mislila da ima 180 kila i da stvarno liči na sovu, kad ono djeni zeve. rockangel je slatkica jedna umiljata, deluje nežno i prijatno. mylyca je toliko slatka, da sam muško nosila bih je kući, majke mi. lotosov cvet i ja kupujemo cipele u istoj radnji, to mu dođe ko da smo posestrime. natnat je gorivna i odličan sagovornik (kao i jača joj polovina! :) ), ali takav utisak sam i stekla sa fotki (i ima jako lepe oči). nezaboravka je skroz opuštena i carica jer je našim dečacima dovela drugarice! marcipan je wall-flower, i ima neku pozitivnu i prijatnu energiju. zmia je, čini mi se, famme fatale za momke, ima baš neku posebnu privlačnost. mila i fearofthemrak su skroz pozitivni likovi, dobre devojke.... eto, neka mi ne zamere ako sam neku preskočila, ne mogu se baš svih setiti... :)

e, a dečaci - oni su posebna priča! :)))) ne znam ni kog bih izdvojila, svi su slatki, veseli pozitivni, gotivni likovi! osim par nekih likova sa kojima se nisam upoznala, pojma nemam ko su ali su provejavali kroz kst, a načula sam da su pokušavali da napujdaju dankana kao "došao mali prst oće da se bije"... a možda sam i pogrešno načula... neam pojma...
    e, da, od dečaka - surovi mi je najveće iznenađenje. on deluje kao medvedić dobrog srca :))))

8. Lepo ste se proveli na reviji AUAOUAUAOUAOUAOU

9. Cela tema govori o utiscima sa revije, a ti pitaš kako je bilo? Super je bilo.

Мислиш да имам живаца да прелиставам двадесет и кусур страна? Хоћу сажето, у две реченице.

10. mylyca je toliko slatka, da sam muško nosila bih je kući, majke mi

Е само га овде претера.

11. 1. Било је.
    2. Баш је било.

12. Dankan arči, Ćera jebe, ou au au oua uau au

13. Doteru sinko isti si Marinko.... AUAOUAAOOOUUUAUAOUAOUAOU

14. Још му ја кажем кад је дошао, што си ми познат нешто..Кад оно Маринко.

15. joj meni je mylyca preslatka bre! ona sva opasna, kurčevita, baš je ko leprikon!

u stvari od dečaka moram da izdvojim dankana! nesuđeni kume moj volim te ko od afrike do trafike i nazad! mwah!

16. Правда за Маринка и похане тиквице!!!!!

17. Лемаја, издвоји ме!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.