Utisci sa revije definicija

1. Ma bre MARINKO JE SAMO LOŠA KOPIJA NAŠEG DOTERAAA

2. Ma bre MARINKO JE SAMO LOŠA KOPIJA NAŠEG DOTERAAA

Ништа онда да смува ону Маринкову бившу рибу што је Данкан причао о њој.

3. Lemajo, hvala na svim komplimentima, i mi smo tebe "ogovarali" posle, ne znam da li si štucala...NajslaDŽa si!!!

4. Е сад да се захвалим свима добрима људима!
    Дошо сам без динара тамо и сви живи ме товише пивом ко да сам им род најрођенији! Отроваше ме од љубави. Не знам када ми сам се осећао тако приваћен у друштву... Ја, композитор, социопатична личност и млатилац празне сламе... Оће три јуначке сузе да ми крену када само помислим на све то. Од све те среће и разнежености, а понајвише од толко пива, пао сам на патос са све столицом!
    Хвала вам браћо и сестре по нгулсе!

5. Ајде, ајде, и ти си делио пљуге несебично....

6. Revija k'o revija tu i tamo, ali je okupljanje bilo kul. To jest, ljudi su bili skroz kul. Ovaj put sam popamtio više ljudi, mislim da sam se jedino sa Čmiletom dvaput upoznavao.

Neću da vas hvalim pojedinačno, da ne preskočim nekog bezveze. :)

Afterparti je isto bio do jaja, samo što sam se ja raspao u potpunosti. Ladno sam posle toga zalutao na Mostarskoj petlji a Žnji je jadan išao za mnom misleći da znam šta radim. :)

7. ЖЊ ЈЕ КРАЉ!!!! КАО И ДАНКАН И МРМУН И ЏИМИ И ГУМЕНИ И СВИ ОСТАЛИ КОЈИ СУ БИЛИ КРАЉЕЕЕЕВИИИИ!!!! АХАХАХА!!!!!!
    ПРАВДА ЗА КРАЉЕВИНУ ВУКАЈЛИЈУ!

8. Ja Dotera više nikada neću gledati istim očima. Koliko je sada ste što napiše gotivnije u startu, nemam reči. :)

9. lemaja je ok lik iako mislim da bi se bolje uklopila u neku splav varijantu xaxaxa

10. Гамби ја никога више не гледам истим очима :)

11. Hugo je isto KRALJ! Zaboravih to da napomenem :)))

12. ni on juce mu bile krvave i na pola koplja sad mislim da je ok)

13. Pa i to, ali dobro, većinu ljudi sa kojima sam blejao sam znao od ranije, a vidiš Dotera nisam, a zaglavismo u kafani do ujutru.

14. I ja da sam došao bio bih kralj! :)

Kmeeeee, sad bih se budio pored Muna. Ukuracccccc

15. gamby

Ja Dotera više nikada neću gledati istim očima. Koliko je sada ste što napiše gotivnije u startu, nemam reči. :)

Значи ово, значи тако тачно, значи опен! Све сам могао да очекујем, али да је Дотер таква краљина у РЛ, томе се нисам надао ич.

16. pored mrmuna jbte lik isti gile iz organizma

17. Tulumbac

I ja da sam došao bio bih kralj! :)

Kmeeeee, sad bih se budio pored Muna. Ukuracccccc

Gledaj ovog malog, kako mu je krivo što nije došao... I treba! Ko te jebe, pičko, lepo sam te zvao :PP

18. natnat, fala sestro, fala, bitno je da se priča, pa makar i dobro!!! :P

pajko, auuu al me ti nacrni! samo da znaš, ja ne idem po splavovima, nit sam ikad išla, nit ću ikad ići (mislim na "one" splavove, ne na dva tri normalna koja nekim čudom postoje). ništa, sledeći put dolazim sa masnom kosom i u trenerci, bez šminke, da me ne biste išutirali na neki splav... :S

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.