Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pedja jos ako imas u kuci alata da budes crnac svaka ti dala...
Јел' јебо неко синоћ, осим мене?
JA!
Јесам ја, ал' у другој држави. :)
Свака вам част! Али у вас двојицу нисам ни сумњао.
Čitam utiske i živ se pojedo što nisam došo'.Ovoj mojoj ženi ću kičmu da polomim ujutru što me nije pustila.
Čitam utiske i živ se pojedo što nisam došo'.Ovoj mojoj ženi ću kičmu da polomim ujutru što me nije pustila.
Ниси много пропустио. Жене су ионако желеле само мене.
Verujem samo u Dankanove jebačke sposobnosti.
Данкане мислим да нису само жене!
Verujem samo u Dankanove jebačke sposobnosti.
Ух! Штета што си жена пријатеља мог.
:stidljivo diže dva prsta: pa, ja sam malkice....
Dankane smekeru nisam znao da je javio takva picka....mislim vecinu vremena si proveo sa njim:)
Исти коментар и за Лемајићку.
Dankane smekeru nisam znao da je javio takva picka....mislim vecinu vremena si proveo sa njim:)
Шалу на страну, али њега сам највише и чекао, јер ми се контамо још од првог дана овде, и много се готивимо. И зато се извиавам ако сам неког запоставио, ипак реално Јавиа и Чичу волим највише :)
Ovaj bi mi i rodjenu ženu jebo' :)
UUUU STA TI REKOOOOOOOO
ЛОЛ
Ljubi te brat!
Ахаха, ти си цар!
JA GA NE BI PUSTIO DA ZIVI