Utisci sa revije definicija

1. pedja jos ako imas u kuci alata da budes crnac svaka ti dala...

2. Јел' јебо неко синоћ, осим мене?

3. Јесам ја, ал' у другој држави. :)

4. Свака вам част! Али у вас двојицу нисам ни сумњао.

5. Čitam utiske i živ se pojedo što nisam došo'.Ovoj mojoj ženi ću kičmu da polomim ujutru što me nije pustila.

6. bojanboj

Čitam utiske i živ se pojedo što nisam došo'.Ovoj mojoj ženi ću kičmu da polomim ujutru što me nije pustila.

Ниси много пропустио. Жене су ионако желеле само мене.

7. Verujem samo u Dankanove jebačke sposobnosti.

8. Данкане мислим да нису само жене!

9. CrnaBo

Verujem samo u Dankanove jebačke sposobnosti.

Ух! Штета што си жена пријатеља мог.

10. Јел' јебо неко синоћ,

:stidljivo diže dva prsta: pa, ja sam malkice....

11. Dankane smekeru nisam znao da je javio takva picka....mislim vecinu vremena si proveo sa njim:)

12. Исти коментар и за Лемајићку.

13. pajkoNP

Dankane smekeru nisam znao da je javio takva picka....mislim vecinu vremena si proveo sa njim:)

Шалу на страну, али њега сам највише и чекао, јер ми се контамо још од првог дана овде, и много се готивимо. И зато се извиавам ако сам неког запоставио, ипак реално Јавиа и Чичу волим највише :)

14. Ниси много пропустио. Жене су ионако желеле само мене.

Ovaj bi mi i rodjenu ženu jebo' :)

15. UUUU STA TI REKOOOOOOOO

16. Ахаха, ти си цар!

17. JA GA NE BI PUSTIO DA ZIVI

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.