Utisci sa revije definicija

1. Čitajući ove vaše utiske, dobijam utisak da je ova revija kao ono kad odete na neku rođačku svadbu, a ne poznajete nikog, samo ste za nekog čuli to i to, stvorili neki utisak, a i oni o vama. Na kraju, svi se sablaznu kako neko dobro dete popije bure rakije ili obrnuto.

Ja zato nema nikad da dođem. Ko zna šta vi o meni mislite.

2. Које Р? Ја тај глас од тебе нисам чуо.

Па, кад сам цело вече употребљавао само речи које не садрже тај глас. :)

3. A sad mi jasno zasto si otisao u gitariste, a ne u pevace :))

4. Додајем још да локал патриотизам рулз. Стајем уз Видиковац.

5. Па, кад сам цело вече употребљавао само речи које не садрже тај глас. :)

Koja si ti kurva, i sve to da ne bi mogli da ti se sprdamo sad :/
    Rekoh ja da mi modovi plate dolazak na reviju, nego niko ne pomače guzice, stoka.... Za srce ste me ujeli...
    Da sam bio, mora' bi mi jednom reć na vrh brda vrba mrda i riba ribi grize rep :P

A sad mi jasno zasto si otisao u gitariste, a ne u pevace :))

On je otišao u engleze bre, jer to R može da izgovori :))
    ali ne pjeva loše, majke mi moje :)

6. A sad mi jasno zasto si otisao u gitariste, a ne u pevace :))

Па, тај рад. Само Ђуле себи може да приушти тај луксуз. :)

7. On je otišao u engleze bre, jer to R može da izgovori :))

Ти си први који је за 5 година провалио зашто сам баш тај језик уписао. :)
    Паметан си, иако си гагован.

8. Е, али Пајка сам замишљао као неког малог човека. Ал кад сам видео ону људину... Добио сам комплекс од њега.

9. Jebote, ja se stvarno pojedoh što nisam mogao da dođem, majke mi.... Na sledeću dolazim, pa da će da se padaju ispiti i da umiru babe i đedovi, neka svi pomru.. U pičku materinu...

10. ne seri :) nego jesi se nasao u slici tamo negde na 8-9-oj strani xaxa

11. Pajko, našo sam se ja... interesantan si ti mladić :)

12. Да, јеботе, колки човек Пајко! А контам да су Минг и он у Пазови хит кад изађу заједно, јебених пола метра разлике у висини, цареви! И да, жао би што мали дебели Сремац Минџа није дошао.

13. xaxaxa pedja biraj ili beli jarac ili crni makro kako te lemaja prikazala xaxaxa

14. Смарко требао си да пошаљеш макар слику!

15. Dank da's vido kad smo krenuli u teretanu bio je jos jedan ortak onako fizicki normalan za razliku od nas dvojice) sva trojica tri slucaja sreca instruktor bio neki cooler

16. Смарко требао си да пошаљеш макар слику!

Ma bih ja posl'o nego bi mi neko stavio crnu traku u ćošak

17. Е, али Пајка сам замишљао као неког малог човека. Ал кад сам видео ону људину... Добио сам комплекс од њега.

uplaši me čo'ek kad mi je prišao...:)
    jako mi je krivo što nisam mogla da dodjem ranije, da vas sve lepo upoznam...

18. pajkoNP

xaxaxa pedja biraj ili beli jarac ili crni makro kako te lemaja prikazala xaxaxa

Ja bih ipak ovo drugo, ako se ne ljutiš? :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.