U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nije valjda da ste je bacali, mora da ste je bacali ispred pivnice a druga ekipa je cekala preko puta
Морам да признам да ме је Змиа позитивно изненадила, јер је алкос гори од мене. :)
Ја по шурнаести пут да кажем да је Јазми ЦАР!
meni je doticna okrenela ledja i nisam se bunijo xaxaxaxaxa
Мени је најлепши део јутра био док сам гледала Змијугу како спава хахахаха :)
Zmia je kul skroz.
http://www.youtube.com/watch?v=PPh5WKKX7VA
Zmia riba vrh...skoro da sam se zaljubio..ne liči na zmiju..ič...
al mi rekla da sam mator..tu me malo spustila na zemlju...
Не сери да ти то рекла! Брате, мени није.
jeste..pa štaš matori kad sam mator..kaže "čikica, treba ti se obraćamo sa poštovanjem prema starijima"..tako nešto...
Sanjao sam vas sve celu noć....Straota bre . Šta je sve morao ovaj moj matori penzionerski mozak da pretrpi od vas uživo juče!:-)
Ау, брате, значи не верујем!
Најјачи је био Никола кад ме питао: ''Је л' долази ОНО?'' :)
Добар је Никола чова.
И КСТ-у смо је бацали Мрмун, Блек и ја. Милице, само да знаш чула сам у сну како ме оговарате како спавам :) Јавио, па реално и ниси нешто много маторији од мене, ал имаш тај неки ћале лук :)
Ууу, Џони је таква позитива. ЦАР!
Ajd pogađajte ko je ONO!:-)
xaxaxaxa zmia a javio je u fazonu:Mala moja međ nogama dola
Gde je moja pucala macola.
Iskreno nisam očekivao da će svi biti ONAKO POZITIVNI. Ne deluju svi tako na sajtu. Juče stvarno niko nije delovao loše!
Dankane jel me se sećaš? :-)
u jebote sve gore od goreg...imam ćale luk...šta je to?...ličim ti na muškog roditelja?...
ko je ONO?