U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
bas to svi su bili dobri
Да, бре Џони! Видиш да те хвалим :)
Ма, бре, то зато што на уживо нико не сме да пусти муда. :)
dan posle sutra svi raspolozeni za drkanje))
DŽimi onde na zelenjaku sam hteo da te isprozivam kad si me drknuo ramenom u prolazu, nego sam bio zauzet muvanjem Dankana...
Naravno , kad sam došao kući žena me pitala :Jesi se lepo proveo sa onim tvojim sektašima? :-) Eto, ispunio sam joj juče jednu želju, nisam uveče visio na sajtu...:-)
xexexe zajebani biolozi i ja slusam svaki dan))
DŽimi onde na zelenjaku sam hteo da te isprozivam kad si me drknuo ramenom u prolazu, nego sam bio zauzet muvanjem Dankana...
Готово је. Сад капирам зашто ме жене више не мувају...
Javio, pitanje KO JE ONO? je nagradno! Vredi 3 kviska!
ЈА НИСАМ СЕКТАШ!!!!!
Doterrrrrr!:-)))) Jesi, jesi...
Ја сам тебе хтео да испрозивам јер си ме максимално искулирао. Само да знаш, једино сам теби пришао да се поздравим, а ти си био у фазону ''Аха, океј, ти си Џими, ај сад пали!''
ЗАто сам те дркнуо у пролазу!
Шалим се. Ни не сећам се кад је то било, био сам полупијан. Извини, у сваком случају. :)
samo to još ne znaš
ja znam ko je ONO..nego oću od tebe da čujem...:))
Dank matori pa to ti plus bre...toliko si lep da te i muškarci muvaju...:))
Sad ćeš Doterrr da me nateraš da od svoje žene UZMEM PRIVATNE ČASOVE IZ BIOLOGIJE, da bih mogao sa tobom da se prepirem na temama ko čovek...
dzimi i javio su juce jedini imali fizicki kontakt jbga dankane ispao si izgleda i stele.
e DŽimi ja tako reagujem kad sam zbunjen...posle i meni bilo glupo...jeba ga..popravićemo nekad...
Niko ne pominje Bašu Mrkalja u postovima. Da ga ne zaboravimo. Bio i on . Isto velika gotiva!
Може поправни увек. :)
Елем, ја сам чуо да је био Могша синоћ. Да ли неко зна нешто више о томе?
Да л ме јебеш?