Utisci sa revije definicija

1. bas to svi su bili dobri

2. Да, бре Џони! Видиш да те хвалим :)

3. Iskreno nisam očekivao da će svi biti ONAKO POZITIVNI. Ne deluju svi tako na sajtu. Juče stvarno niko nije delovao loše!

Ма, бре, то зато што на уживо нико не сме да пусти муда. :)

4. dan posle sutra svi raspolozeni za drkanje))

5. DŽimi onde na zelenjaku sam hteo da te isprozivam kad si me drknuo ramenom u prolazu, nego sam bio zauzet muvanjem Dankana...

6. Naravno , kad sam došao kući žena me pitala :Jesi se lepo proveo sa onim tvojim sektašima? :-) Eto, ispunio sam joj juče jednu želju, nisam uveče visio na sajtu...:-)

7. xexexe zajebani biolozi i ja slusam svaki dan))

8. javio

DŽimi onde na zelenjaku sam hteo da te isprozivam kad si me drknuo ramenom u prolazu, nego sam bio zauzet muvanjem Dankana...

Готово је. Сад капирам зашто ме жене више не мувају...

9. Javio, pitanje KO JE ONO? je nagradno! Vredi 3 kviska!

10. ЈА НИСАМ СЕКТАШ!!!!!

11. Doterrrrrr!:-)))) Jesi, jesi...

12. DŽimi onde na zelenjaku sam hteo da te isprozivam kad si me drknuo ramenom u prolazu, nego sam bio zauzet muvanjem Dankana...

Ја сам тебе хтео да испрозивам јер си ме максимално искулирао. Само да знаш, једино сам теби пришао да се поздравим, а ти си био у фазону ''Аха, океј, ти си Џими, ај сад пали!''

ЗАто сам те дркнуо у пролазу!

Шалим се. Ни не сећам се кад је то било, био сам полупијан. Извини, у сваком случају. :)

13. Doterrrrrr!:-)))) Jesi, jesi...

samo to još ne znaš

14. ja znam ko je ONO..nego oću od tebe da čujem...:))

Dank matori pa to ti plus bre...toliko si lep da te i muškarci muvaju...:))

15. Sad ćeš Doterrr da me nateraš da od svoje žene UZMEM PRIVATNE ČASOVE IZ BIOLOGIJE, da bih mogao sa tobom da se prepirem na temama ko čovek...

16. dzimi i javio su juce jedini imali fizicki kontakt jbga dankane ispao si izgleda i stele.

17. e DŽimi ja tako reagujem kad sam zbunjen...posle i meni bilo glupo...jeba ga..popravićemo nekad...

18. Niko ne pominje Bašu Mrkalja u postovima. Da ga ne zaboravimo. Bio i on . Isto velika gotiva!

19. e DŽimi ja tako reagujem kad sam zbunjen...posle i meni bilo glupo...jeba ga..popravićemo nekad...

Може поправни увек. :)

Елем, ја сам чуо да је био Могша синоћ. Да ли неко зна нешто више о томе?

20. Елем, ја сам чуо да је био Могша синоћ. Да ли неко зна нешто више о томе?

Да л ме јебеш?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.