Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Јано бре сви су били у позитивном духу братства јединства.
ma vi se svi drogirate :)))
provalila sam! aha!
:mazi se po kosi zato sto je pametna:
Да си ти била, вероватно би и ти трептала пред таквим шмекерима!Аха!
Realno.
Е, сад једна млба. Осим ове екипе са којом са блејао од 5-6 наравно ту сам упознао и још неке људе. Ево сад ми марципан рече да смо се упознали, а ја немам појма. Нека ми се јаве сви са којима сам се упознао, да се не бламирам, а морам признати да сам се распао од алкохола пре него што смо дошли у КСТ.
Јесам ја на постеру хахахах :)))
jes vala. morala bi da nosim dzak peska i da si turam u oci da bi treptala! :)))
ja trepcem...pih...JA ARCIM. ili tako nesto. nisam sad detaljno upoznata sa tematikom.:)
Jano :*
Slavko duso moja :**
Е, а где су слике? Хоћу своју слику са Шаном. Пробудите она два слинавца.
http://vukajlija.com/pljoska/247429
To neko ima ime, ili barem nik. :)
DUNDO ARČI!
Гле прозивке :) Дундо сапуња мачора.
Аксена и Фејзбука?
Значи, не сећаш се да сам те натак'о у башти КСТ-а? Добро је. Била је полутка, па реко' да не запамтиш ту бруку.
Опаа. Свега је дакле било у башти.
Džimi, kako močugica? :)
Педери.
Да Хуго јеботе, што мрзим кад ми неко постави питање у виду одговора на исто, па морам да се огласим са судбоносним ДА.
Ццц, много бре ствари ти мрзиш за тако малу особу. Иначе рекоше ми да су избрисали све слике.