Utisci sa revije definicija

1. Јано бре сви су били у позитивном духу братства јединства.

2. ma vi se svi drogirate :)))
    provalila sam! aha!
    :mazi se po kosi zato sto je pametna:

3. Да си ти била, вероватно би и ти трептала пред таквим шмекерима!Аха!

4. Е, сад једна млба. Осим ове екипе са којом са блејао од 5-6 наравно ту сам упознао и још неке људе. Ево сад ми марципан рече да смо се упознали, а ја немам појма. Нека ми се јаве сви са којима сам се упознао, да се не бламирам, а морам признати да сам се распао од алкохола пре него што смо дошли у КСТ.

5. Јесам ја на постеру хахахах :)))

6. jes vala. morala bi da nosim dzak peska i da si turam u oci da bi treptala! :)))

7. ja trepcem...pih...JA ARCIM. ili tako nesto. nisam sad detaljno upoznata sa tematikom.:)

8. Slavko duso moja :**

9. Е, а где су слике? Хоћу своју слику са Шаном. Пробудите она два слинавца.

10. Фашисто, неко те дефинисао данас :)

http://vukajlija.com/pljoska/247429

To neko ima ime, ili barem nik. :)
    DUNDO ARČI!

11. Гле прозивке :) Дундо сапуња мачора.

12. Пробудите она два слинавца

Аксена и Фејзбука?

13. Е, сад једна млба. Осим ове екипе са којом са блејао од 5-6 наравно ту сам упознао и још неке људе. Ево сад ми марципан рече да смо се упознали, а ја немам појма. Нека ми се јаве сви са којима сам се упознао, да се не бламирам, а морам признати да сам се распао од алкохола пре него што смо дошли у КСТ.

Значи, не сећаш се да сам те натак'о у башти КСТ-а? Добро је. Била је полутка, па реко' да не запамтиш ту бруку.

14. Била је полутка, па реко' да не запамтиш ту бруку.

Опаа. Свега је дакле било у башти.

15. Džimi, kako močugica? :)

16. Да Хуго јеботе, што мрзим кад ми неко постави питање у виду одговора на исто, па морам да се огласим са судбоносним ДА.

17. Ццц, много бре ствари ти мрзиш за тако малу особу. Иначе рекоше ми да су избрисали све слике.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.