Ja sam se prvi deo večeri stidela, a drugi sam se stidela manje. :)
На трећем делу су се можда стидели тебе, то иде градативно. :)
Ко зна шта си ти радила кад си отишла. Као ''иде кући да спрема колоквијум''. Шио ми га ђура...
Јесте, олетвала се сто посто, пре него што ће отићи гајби, наслонила торбу на мене, и каже, онако полупијано, "немој да се мрдаш". Ја шта ћу, не мрдај....
Šta da kažem. Dobro je da je naišao Ilija koji je imao kolokvijum da idemo na picu, inače bih od muke otišla s vama u pivnicu i napila bih se i ponudila se Džimiju ili Fejsu da arčimo. :))))) Dobro možda Džimiju on ima močugu. :)))))))))))
Šalim se naravno!
Inače svi ste mi bili kul. Od muških najlepši osmeh ima Fejsbukmanijak, od ženskih je lemaja vrh riba, Myca je sitna, a dinamitna, Džimi je najleše mirisao i ostavio je snažan utisak na mene (tako sam slaba na one koji su bikovi u horoskopu :))) ), Mara Munja je jako slatka i fina, Celt ima lepe okice, En_Dotter je tako muževan, ma svi ste mi super. :)))))
epic.... Sledeći put prilazim ribi sa: znaš ja sam bik u horoskopu....
Samo što će ono hugovo blago tebi onda da e pretvori u idi se leči il se eventualno sažale....
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooo znači ne verujem. I moj dečko je Bik-Jarac. On je rođen 17. maja. I Džimi je Bik. Pa, ja ne znam s kim ću pre da se arčim! :))))))))))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja sam se prvi deo večeri stidela, a drugi sam se stidela manje. :)
Ај кад нико неће да се јави ја ћу редом. Еутерпа, јесмо се упознали?
Како фин начин да кажеш да си се олетвала ко крме.
Ne znam, mislim da nismo.
A nisam ni stigla da se oletvam ko čo'ek, jer samo morala ići, a jbg.
На трећем делу су се можда стидели тебе, то иде градативно. :)
Ко зна шта си ти радила кад си отишла. Као ''иде кући да спрема колоквијум''. Шио ми га ђура...
Јесте, олетвала се сто посто, пре него што ће отићи гајби, наслонила торбу на мене, и каже, онако полупијано, "немој да се мрдаш". Ја шта ћу, не мрдај....
Da, bio si važan za torbu u tom trenutku, baš. :D
Džimi, ja sam čula R. ;)
ЈАО! Сад ће и ова да ми помера дупе!
Реално си Ђуле Ван Гог.
Ne, čisto da se zna. Da me ne spekulišeš šta sam radila kad sam otišla.. :)
Сад си сморила народ, нико ништа не пише...
:)))
Uuu, koliko ste ispisali... :) Nisam mogla da učestvujem danas, al' vidim da je svima bilo super, bar onima koji se sećaju :))
Evo i ja malo da se logujem sa naloga svog dečka.
Šta da kažem. Dobro je da je naišao Ilija koji je imao kolokvijum da idemo na picu, inače bih od muke otišla s vama u pivnicu i napila bih se i ponudila se Džimiju ili Fejsu da arčimo. :))))) Dobro možda Džimiju on ima močugu. :)))))))))))
Šalim se naravno!
Inače svi ste mi bili kul. Od muških najlepši osmeh ima Fejsbukmanijak, od ženskih je lemaja vrh riba, Myca je sitna, a dinamitna, Džimi je najleše mirisao i ostavio je snažan utisak na mene (tako sam slaba na one koji su bikovi u horoskopu :))) ), Mara Munja je jako slatka i fina, Celt ima lepe okice, En_Dotter je tako muževan, ma svi ste mi super. :)))))
epic.... Sledeći put prilazim ribi sa: znaš ja sam bik u horoskopu....
Samo što će ono hugovo blago tebi onda da e pretvori u idi se leči il se eventualno sažale....
Ne seri da si i ti bik u horoskopu??? :)))
dvanaesti maj.... Bik znak, jarac podznak....
Reme, meni se učinilo da si ćutljiv uživo... :) Ili je to samo moj utisak...? :)
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooo znači ne verujem. I moj dečko je Bik-Jarac. On je rođen 17. maja. I Džimi je Bik. Pa, ja ne znam s kim ću pre da se arčim! :))))))))))))
Ја не арчим ни са ким док се Кика бој не одбанује!
ćutljiv sam u početku, kad počnem da serem ne stajem.... Videćeš valjda već.... :)