U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam emotivni rak,pičkica,a imam i zajebanu ženu jbg :)
Бик-јарац.
Дупле рогоње. :P
Znači, Reme, treba ti malo vremena... :) Pa, dobro, nisu svi pričljivi odmah... :)
jes majku mu.... Ume to zajebano da bude :/ ček bre đimi i ti jarac u podznaku ili?
Лав.
pa to otprilike forget.... A i dođoh tamo, nikoga ne znam.... Mada jebem li ga, brzo steknem društvo gde god da odem....
bem ti sunce Džimi.... :) zajebana kombinacija
Уф, уф :р
Jaooooooooooooooooo, a ja devica u horoskopu (al u horoskopu samo) i tako sam slaba na Bikove. Inače se NE dajem lako, ali kad mi dođe neki Bik ja nečisto pošašavim.
Ja sam samo Fejsa znala pre revije, tako da mu to dođe na isto... Ali, imala sam utisak da neke znam dugo, stvarno...
pa gle ovako ja nisam dugo na forumu.... Tako da sam tek posle KST-a stekao sličan utisak....
Pa, dobro... Drago mi je što smo se upoznali iako se ovde nismo susretali do sada :)
Мени је драго што си ми придржала лименку и дала марамицу. Срце си, е :)
:) Hvala :) Nije mi bilo teško :)
i meni drago.... :))))
čak i meni drago :)
Ја сам мислио да се Дане и Форгетминот знају од раније, оно кад се сретосмо на ходнику.
A tako smo delovali? :))
Тотално. Као да сте заједно прескакали козлић. :)
Ма, јок, само смо блејали овде често у трећој смени.