Utisci sa revije definicija

1. Не вреди, ја ћу да кажем искрено, а ви ћете и даље да се чепирате једни другима и смарате.
    А ово што сам написала, мисли већина, неки још и горе, ја нисам у тој мери малициозна и по природи сам ведра особа.
    Нису јебачи, углавном су подразумеване гикчине какве сам очекивала.

2. И мени то све делује превише идилично.

3. Napuši Milica za dvojicu...

4. milica je miliciozna.
    Bez tebe, Vukajlija je kerov k..c (izvini za prostačenje)

5. Fejzbuce jebomanijace jesi li ti bio na reviji?:)

6. Милице њих можеш да фарбаш...

7. био сам ал нисам видео никога ко ми је рекао да му је ник Анастасиа... јеби га

8. E stvarno, dosta ste diskutovali, lock :P

9. Pa nisam se predstavljala ko Anastasija jer nisam nesto aktivna ovde...

10. С ким си била на ревији?

11. sta bre lock, sta ocete vas dvojca? jel nemate sta da dodate na ovu temu? nemojte ulaziti ovde! simple as that!

ja i dalje mislim da je mylyca mica jedna mala prgava ;)))) mwah! :D

12. sa vojtekom a malo sam pricala i sa dzimijem.

13. Фора је што мени није била намера да вређам и напушавам, ово је мој искрени утисак са ревије. Вероватно би било још тога да нисам била контузована и пола разговора и људи се не сећам, осим по физичком изгледу.

14. Е онда смо се упознали, кад смо блејали у башЧи на циари са Хугом и Војтеком

15. То је о онима који су дошли. Они су још и добри и испали кул у тој мери.
    Али ови који нису, а могли су, су испале никад горе и не контам шта глуме.

Ne znam na koga se sve ovo odnosi, ali ja bih svejedno da istaknem da nikako nisam mogao sad da dođem. Možda na sledeću, mada ni to ne garantujem unapred.

Ja jebem.

16. Milice, žicu za ribanje u ruke i u kuhinju :)

17. Moj utisak: najveći broj Vukajlijaša ili ima naočare ili je neobrijano ili oba.

18. Verovatno smo se upoznali

19. Баракуда иди јеби :)))

20. Milici ličim na njenog teču...Aaaa mator sam...:-))) Meni ona ok izgledala. Strašnija je bila na četu kad smo se kačili oko astrologije. Ma ljudi svi su bilu u granicama ok. Za prvi susret je tako, kasnije će mo videti...:-)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.