Utisci sa revije definicija

1. Као да читам рубрику утисака у неком женском часопису.

neprocenjivo :)

al ipak, ja sam picka sto nisam dosao (iako imam izgovor) tako da nazalost ne mogu puno da kenjkam :)

2. Сос опет имао свињокољ :)

3. @Fejz: Ja jebem kad ja hoću, a ne kad mi drugi narede. :P

Ali stvarno, ili naočare ili neobrijanost:

Surovi: neobrijan
    Saxon: naočare + neobrijan
    Lord Triša: neobrijan
    Džimi: neobrijan
    Predražinjo: naočare + neobrijan
    Uroš: naočare
    Gvozdenović: naočare
    Mr.Moon: naočare
    celt. neobrijan
    Nikola SS 240: neobrijan
    En_Dotter: neobrijan

itd. :)

4. Pa ko je onda išo na čvarkijadu? Ko je jebavo čvarke?

5. Predražinjo: naočare + neobrijan

Овде си се зајебао, није то био Предражињо :))

6. A žeMske, jesu bile obrijane?

7. Јој, Баракуда, ти ћути, ти можда немаш ни наочаре ни браду, али изгледаш ко шес пута већа гикчина од њих. Шта би било да имаш.

8. Аахаххаха Милица краљу :)))))))

9. Hhahahhahahahhhaahahaahha

10. @fejz: i male jareće bradice se računaju u "neobrijan" :)))

@mylyca: samo ti sudi po izgledu :P

11. А ти почни да судиш по свом :)

12. Ја сам био обријан, али ме мрзело да синем гаће да вам покажем. Да сам знао да Баракуда води евиденцију, скинуо бих се, јебо матер :)

13. Dankane, računa se samo facial hair :)

14. Ја сам исто очекивао да Вукајлијашице буду много добре рибе, а налетео сам на свакодневне девојке и жене какве виђаш на улици, са изузетком можда 2 девојке. Типичне уличне девојке. Генкста девојке, што би рек'о Пера Бурзум. Можда због оне теме ''фотографије вукајлијаша'' где су све тако наштимоване да изгледају перфектно.

Мушкарци боље изгледају од онога што сам очекивао. Очекивао сам тешке скрндеље, а било је ликова који изгледају сасвим океј, плус је некима велики плус што су јако високи.

Све у свему, да се закључити да су жене или много фотогеничније од ликова или праве бољи одабир кад каче фотке.

15. ЏИМИ НАШАО САМ ТЕ У ГРАДУ!

16. Мушкарци боље изгледају од онога што сам очекивао. Очекивао сам тешке скрндеље, а било је ликова који изгледају сасвим океј, плус је некима велики плус што су јако високи.

А откад ти и ја ово причамо? И слажем се са свиме што си у целом посту рекао, наши мушкарци су заиста лепи људи. Шмекери, брате. А о Маринку Маџгаљу не треба трошити речи. Сви знамо да је он леп човек, па тако и Дотер мора бити, јер личи на њега.

17. Ne mogu da verujem oko čega se vi pepucavate!
    I, to se ne zezate!

18. Дотер се дотерао, па зато. Маринко је победио. :)

ЏИМИ НАШАО САМ ТЕ У ГРАДУ!

И ништа од тепања. Какве трошарине, какви градови и пичке материне. ::)

19. .... плус је некима велики плус што су јако високи.

Jel ti stvarno ovo misliš Džimi?

20. Jel ti stvarno ovo misliš Džimi?

Да, наравно. Јако сам се изненадио. Виши сам од 90 посто популације, а тамо су била најмање седморица који су виши од мене. И још толико оних који су ту негде моје висине.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.