Milice,stvarno ne shvatam zašto si me izvredjala ovako?
Pobogu,s tobom sam se kulturno pozdravio i to je bilo to od našeg kontakta,nekih 10 sekundi...
Jebote,svratio sam da se vidim sa Surovim i wojtekom koji su mi drugari,posle sam posedeo sa tom ekipicom u pivnici koja je bila za mojim stolom i to je bilo to...
Malo si prepotentna i bezobrazna u neprihvatanju činjenice da je neko to veče jednostavno svratio da vidi drugare i da ga nije nešto preterano zanimalo da se socijalizuje sa ostalim nepoznatim ljudima.
Takodje,ako je neko protumačio kao bezobrazno i nekulturno moje predstavljanje isključivo ličnim imenom i odsustvo želje da kažem koji sam profil na vukajliji ljudima koje ne znam,ne znam šta da vam kažem.
Ma Mylyca je razmazeni egocentrik, a uz to jos i agresivan. Ocekivala je da ce biti zvezda veceri i ko god joj nije poklonio paznju (a ne vidim i zbog cega bi) taj je ruzni smor, nezanimljiv i slicno. Mada, nije ni njoj lako.
Lik si majke mi. Očekivao sam nekokog namrgođenog koji će da počne da mi prosipa neku filozofiju , a ono, Doter sasvim opušten i normalan lik! Ej čast će mi biti da se u buduće sa tobom "koljem" na onoj temi!:-)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Svinjokolj,čvarvi,kavurma,slanina...holesterol :)
Milice,stvarno ne shvatam zašto si me izvredjala ovako?
Pobogu,s tobom sam se kulturno pozdravio i to je bilo to od našeg kontakta,nekih 10 sekundi...
Jebote,svratio sam da se vidim sa Surovim i wojtekom koji su mi drugari,posle sam posedeo sa tom ekipicom u pivnici koja je bila za mojim stolom i to je bilo to...
Malo si prepotentna i bezobrazna u neprihvatanju činjenice da je neko to veče jednostavno svratio da vidi drugare i da ga nije nešto preterano zanimalo da se socijalizuje sa ostalim nepoznatim ljudima.
Takodje,ako je neko protumačio kao bezobrazno i nekulturno moje predstavljanje isključivo ličnim imenom i odsustvo želje da kažem koji sam profil na vukajliji ljudima koje ne znam,ne znam šta da vam kažem.
Ај, немојте сад да се фајтате. :)
Свакоме се деси да стекне погрешан утисак о некоме, зар не?
Ma Mylyca je razmazeni egocentrik, a uz to jos i agresivan. Ocekivala je da ce biti zvezda veceri i ko god joj nije poklonio paznju (a ne vidim i zbog cega bi) taj je ruzni smor, nezanimljiv i slicno. Mada, nije ni njoj lako.
a da se milica i gvozdenovic nadju na trosarini, a?a?a? :P
e da, wojtek je jako zgodan momak, ali devojka mu je prelepa!!!
Ne raspravljajte se ovo mozemo resiti na drugi nacin.
Ferka ferka ferka ! ! ! ! !
Pa jebiga bio je previše eksplicitan pljuc da ne napišem nešto.
Džimi, ONO nema dupli nalog? I neće da vaskrsne? Molim te obraduj me, video si kakvu sam fobiju imao kad sam došao tamo...:-)
@0001
Kakva god da je Muluca, bar nije pizda da ispljuje nekog sa duplog.
Гамби, не причај сам са собом. Делујеш ко да си луд.
Па, ми му бановасмо неколико досад. Не знам да ли има још. :)
Kakva god da je Muluca, bar nije pizda da ispljuje nekog sa duplog.
Ворд.
Doteru jer se sećaš da smo se upoznali?
Гамби, не причај сам са собом. Делујеш ко да си луд.
PobediJo.
Predraže sine pomešali te sa klonom!
Doteru jer se sećaš da smo se upoznali?
Па нисам толко пијан био тада :Д
Него сад сам мало више сјебан у главу па нисам у могућнсти да смислено одговорим на "оној" теми.
Hm, čini mi se da ovaj put i nije bilo tako teško provaliti ko je ko kao inače :)
Pa dosta se nas već poznaje, možda zato.
Вала, да нисам прво налетео на тебе, Предраже, прилично сам сигуран да бих отишао да се поздравим с братом ти, а њега не знам. :)
Lik si majke mi. Očekivao sam nekokog namrgođenog koji će da počne da mi prosipa neku filozofiju , a ono, Doter sasvim opušten i normalan lik! Ej čast će mi biti da se u buduće sa tobom "koljem" na onoj temi!:-)