reme, stvarno te nismo "obradili"! meni je reme skroz fin momak, i o njemu sam stekla utisak slican kao za remorkera: fin, tih momak, znatizeljan, pristojan, lepo vaspitan. voli da se druzi i prica sa ljudima, ali pomalo stidljiv. medjutim na njihovim licima se ne ocrtava ni trunka zlovolje, prezira, nadobudnosti ili bilo cega negativnog. veoma prijatni likovi...
awwww :) istina, jesam pomalo stidljiv, al' to samo u početku :) Kad sam sa ljudima koje bolje poznajem tu postajem glasniji.... A jbg valjda ćete videti već :) A jesam lep? :P
ja nesam mogo da banem javijo me zvao ali mi ruzmarin nije dao dizađem iz kuće. čou sam od nekoga da su moji šuljovi bili na plakati i zato ću dosviram na frulama jednu pesmu za zdravlje i proizvodnju. zelenu pesmu o belim ružama u celini celosti.
Само нећу да се намећем превише. Друго је кад сам са неком познатом екипом, тад сам много гласнији.
pa da, tako sam nekako i kontala :)
A jesam lep? :P
jesi! :) iskreno, meni su svi lepi, svako na svoj nacin. ja nekako ljude drugacije gledam, i ne smatram da je neko lep ako ima neku "manekensku" lepotu. zmia, recimo, to sam vec negde napisala, ona mi je bas onako nekako jebozovna. na neki poseban nacin uzasno privlacna... dankan recimo ima bas neke lepe, tople, iskrene oci i to ga cini lepim... uros ima lep osmeh i to njega cini lepim, reme i remorker imaju nezna lica i to njih cini lepima... i svi ostali, vec sam navodila, da ne pricam dalje - ubice me decko! :)
Daj Vojtek nisam ja 'vakav pederaš. :)
awwww :) istina, jesam pomalo stidljiv, al' to samo u početku :) Kad sam sa ljudima koje bolje poznajem tu postajem glasniji.... A jbg valjda ćete videti već :) A jesam lep? :P
Ниси, ти његова пијана верзија. :)
Mrš. :)
ja nesam mogo da banem javijo me zvao ali mi ruzmarin nije dao dizađem iz kuće. čou sam od nekoga da su moji šuljovi bili na plakati i zato ću dosviram na frulama jednu pesmu za zdravlje i proizvodnju. zelenu pesmu o belim ružama u celini celosti.
Trebali ste da otpevate nesto :)
Певали смо после у Маршалу. Али само ми - tr00 crew. Тад смо већ били одваљени као дупета.
Eeee, konačno Žile. Ajd Žile, daj im zeleno. Izludili su od jutros. Nemeš slušati kako se karaju, a bilo ih desetak. Bog ih ubio.
Eve im na zeleno
http://vukajlija.com/posteri/posadio-sam-poljopriv-35251.jpg?1287338870
to bato! Smiruje. Zelenkasto-braon
pa da, tako sam nekako i kontala :)
jesi! :) iskreno, meni su svi lepi, svako na svoj nacin. ja nekako ljude drugacije gledam, i ne smatram da je neko lep ako ima neku "manekensku" lepotu. zmia, recimo, to sam vec negde napisala, ona mi je bas onako nekako jebozovna. na neki poseban nacin uzasno privlacna... dankan recimo ima bas neke lepe, tople, iskrene oci i to ga cini lepim... uros ima lep osmeh i to njega cini lepim, reme i remorker imaju nezna lica i to njih cini lepima... i svi ostali, vec sam navodila, da ne pricam dalje - ubice me decko! :)
ma zajebavam se :)
И вадиш мочугу на сваком кораку, ко у паркићу.
Мочугицу...
Posto je ovo najaktivnija tema, samo da vas podsjetim
http://www.youtube.com/watch?v=bEdVyh8mGIY
ААААААа, кренула ми крв на очи, уши и нос! Мрзим комуњаре!
druze tito mi ti se kunemooooooo!!!! zivio drug tito!!!
Забрањено пушење је до јаја.
Bolje rob, nego komunjara!
Druze TITO MI TI SE KUNEMOO