Utisci sa revije definicija

1. Lemajo lutko, pohvalio bih te još malo al se bojim da će Čiča da me strefi negde...:-)

2. Ја сам за рушење снешка! :)

Па ти га онда руши, ем си већи два пута од мене, јачи, ем можеш да санкционишеш ако те неко због тога буде хејтовао на сајту :)
    Ма можете слободно да ме зезате, оставила сам онакав утисак какав сам хтела, иако ми ваши утисци о мени не делују довољно искрено :)

3. А па онда добро, ако је тако. Ја мислио само то вече ниси циркао, онда овако нећемо да те зајебавамо.

Лемаја, јеси ти била са Фејзбуком и Аксеном?

4. nikola, ne bi čiča udario na penzionera nikad! :D

Лемаја, јеси ти била са Фејзбуком и Аксеном?

ja ne znam kako ovo da shvatim... o.O

5. Па ти га онда руши, ем си већи два пута од мене, јачи, ем можеш да санкционишеш ако те неко због тога буде хејтовао на сајту :)

Ма, смор то сајтовско хејтовање. Ја сам дош'о на ревију да ме неко исхејтује уживо. Преко сајта није фазон.

Јбт, прешло 1000 постова.

6. Hugo, i prošli put kad sam se sastao sa Predražinjom, Reservoir dogom i Tasmaniskim đavolom za malo da uzmem jedno pivo, al sam odustao... Smejem se i bez i sa pivom! Ko zna, možda sledeći put cirnem jedno, onako da ne štrčim.Inače ne volim ukus alkohola. Samo zato sam odustao od pića...

7. Ма, смор то сајтовско хејтовање. Ја сам дош'о на ревију да ме неко исхејтује уживо. Преко сајта није фазон.

Лако ти било кад си знао да је Мрмун наоружан. А и набацио си неки шеретски осмех, ко ће онда да те хејтује. Што би рекле девојчице, тотална си мица.

хаха.

8. И то што кажеш, Уго. :)) Без МрМуна се не иде нигде, то упамтите.

9. džimi ima močugu a mrmun sisu... ja stvarno ne znam šta će njima devojke!

10. Ево да се и ја јавим.

11. Добро, нећу више да мрачим. А пвт није транспарентан, зато што сам ја у циркусу међу наказама, а не кловновима, не заборави! :))
    Нисам поменула многе који су се супер понели, зато што сам им то уживо показала, поменула сам само оне за које нисам била сигурна да сам им довољно дала до знања да су ми готивни. Надокнадићу то на сајту :)
    У сваком случају, пропустила сам два битна колоквијума на факсу због овог викенда и пропустила бих опет, било ми је до јаја. ♥

12. I ti si nama bila do jaja. :))

13. Де си, Рипли, царе!

У сваком случају, пропустила сам два битна колоквијума на факсу због овог викенда и пропустила бих опет, било ми је до јаја. ♥

У, Милице, јак ти факс! :P

14. Да ли хејтер да баци искрено виђење људи и шта мисли о њима на први поглед?

15. I ti si nama bila do jaja. :))

Гамби, ниси ти толико висок. Реално, само је Пајку била до јаја. Ја сам му био до сиса.

16. I ti si nama bila do jaja. :))

Хахаха!

17. Да ли хејтер да баци искрено виђење људи и шта мисли о њима на први поглед?

Одох по кокице. Ти пиши.

18. Hugocavez, blago tebi :)

19. Hugocavez, blago tebi :)

Знам. Само што?:)

20. Zato sto si Hugocavez xD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.