doter piše hejterski izveštaj na tri strane... psihološki prfil svakoga ponaosob koji će nas naterati da izvršimo kolektivno ubistvo shavtivši apsurdnost naših života... samo ne znam čime da izvršimo samoubistvo? cijanid? harikiri? čitanje mogšini deginicija unazad?
Ај идем неким нередом, како ми људи падају на памет.
НАПОМЕНА: Нисам гледо слике људи на оној теми! Друга ствар, сви са којима сам се дружио то вече су испали људине.
Џими
Прво што сам реко кад смо се окупили је било "Џими, па ти си стварно права пичка", или тако нешто мислећи од мрмуна да је Џими. Џимија сам замишљао као неко страшило са косом и као неког кепеца (нижег од мулуце ако је то могуће) који не може да довати тастатуру, него се попне на столицу кад хоће да иде на чет рулет, како би га камера уфатила.
Јебо матер, кад ово морам рећи, али чими се показо ко човек. Тих и миран док се мало боље не упозна са друштвом, а онда само мало гласнији. Значи, разочаро сам се! Са њим може да се разговара и ван форума... ццц... бедак.
А морао је мочугицу да извади па да јебе рак рака... Процветаће онај паркић
на'пролеће само тако и рашће портабл мочугице сигурно.
Мрмун
Ја сам га замишљао као неку дрољу која је равна ко даска, али зато да пуши само тако. Јес да је раван, али још не знам како пуши. Сама чињеница да сам од њега помислио да је Џими говори о том човеку (барем мени). Не може свако да добије титулу Џимија тек тако. Него ми криво што није обрисао једну дефиницију са паноа па је испо пичка ту, ал ајд, шта сад, мод је па му се може. Нешто ми је и он јебено ћутљив, али кад каже чује се! ИМА ДО ЈАЈА КОСИЦУ! Најбитније везано за мрмуна је то што ми је купио омиљено пиво па је скочио у мојим очима да не могу да га видим колко је далеко, а мрзи ме да чекам да се врати на земљу.
Војтек
РОФЉ!! РООООФЉ!!! Од свега што сам очекивао да ћу видети нисам очекиво бебину гузу од фаце која шета авиЈон! Значи скидам и капу и мрак Воји! И има муда само тако, кад је мени пијаном приджо пиво и гледао шта сам радио!
ДОСТА О МОДОВИМА И ОНАКО СУ ПИЧКЕ!
Данкан
Један једини човек на свету којег сам упознао и разговарао да имамо идентичне погледе на свет што се тиче ствари о којима смо причали, а са њим сам највише причао. Јеби се! Више нисам црна овца! Мислио сам да себе највише волим на свету, али пошто нас је двојица сада... не знам... јеби се опет...
ЉОЉ! Како тај човек изгледа весело! Немам речи! Значи да могу тако да изгледам на 2 секунде мислим да бих поделио плусеве свима на овом сајту.
Бурзум
Не знам шта да кажем за њега заиста, али генкста ћевап говори о притајеном Тигру и скривеном Еуфрату у овоме.
Триша
Морам да урадим копи/пејст онога што сам реко Данкану на пвт-у:
En_Dotter
Тиша ми је тако језив и кул! Значи ко неки најгори етф-овац који када отвори сако виче "ош купиш дигитрон!" и има их свих боја и раса. Баш ми је јебено језив! ХАХА!
Мулуца
Особа која ми је била најантипатичнија у старту и коју сам више пута хтео да уватим и бацим негде. Нити имам разлог за то нити ме је нечим вређала или тако нешто, али некако ми је ђаво и вртеле су ми се по глави разне справе за мучење када бих њу видео. Да ли сам нормалан?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://vukajlija.com/blago-tebi/247790
evo hugo samo za tebe
Ето како ми се враћа моја претерана искреност:)
Џиме, остах дужан пиво/алкохолно пиће по твом избору. Најебах ако рачунаш камату, а видимо се тек на следећој ревији.
hahahahaha ponovo procito onaj tvoj post i ponovo mi bilo smešno
Ajde, de, zezala sam se :)
Где је овај Дотер лудак, нестаде.
Ripli je carina.
Doteru, čekamo! :)
Doter otiso da jebe! KurcOm u picku! :)
doter piše hejterski izveštaj na tri strane... psihološki prfil svakoga ponaosob koji će nas naterati da izvršimo kolektivno ubistvo shavtivši apsurdnost naših života... samo ne znam čime da izvršimo samoubistvo? cijanid? harikiri? čitanje mogšini deginicija unazad?
Ма, он је класична социопатична личност. Као сви композитори.
Ај идем неким нередом, како ми људи падају на памет.
НАПОМЕНА: Нисам гледо слике људи на оној теми! Друга ствар, сви са којима сам се дружио то вече су испали људине.
Јебо матер, кад ово морам рећи, али чими се показо ко човек. Тих и миран док се мало боље не упозна са друштвом, а онда само мало гласнији. Значи, разочаро сам се! Са њим може да се разговара и ван форума... ццц... бедак.
А морао је мочугицу да извади па да јебе рак рака... Процветаће онај паркић
на'пролеће само тако и рашће портабл мочугице сигурно.
En_Dotter
Тиша ми је тако језив и кул! Значи ко неки најгори етф-овац који када отвори сако виче "ош купиш дигитрон!" и има их свих боја и раса. Баш ми је јебено језив! ХАХА!
Уморих се од писања... Ај касније ћу да допуним.
ma sumnjiv je on meni.... nije dovoljno čupav za kompozitora... on je neki ubačeni element!
Jedi govna Doter, ja očekivao da ćeš malo više da me pomeneš. :)
Гамби, шта друго за тебе да кажем леба ти!!! ХАХАХАХАХАХАХАХ!
Gambi
HAAAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Јооој! Једва чекам! :))
Бедак што сам ја очекивао убер трве квлт хејтера, а Дотер испаде Мица.
C, c, c... A ja sam te jedini podržao u padanju sa stolice. :)
EDIT: Džimi, 'teo sam i ja hajt. Omekšao je. :)
Е Дотере зато што си мица, зато си и био други на такмичењу из биологије!
!!!!! НИСАМ!!!! АСКДСАЛСДХСАЛ!!! ХАХАХАХ!!! БИЈО САМ ПРВИ!!! ХАХАХ!!!