Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahahahahah :) ma nemoj sad si prepoznatljiv tako :)
e super je bilo!!! (natnat jbg nisam prva!) :)))))) ne znam da li ovo pivo progovara iz mene, ali vukajlijasi su gomila super ljudi! :))))))))
e, a sta se ovde desavalo? (jebes rl) :P
slažem se lemaja :) Meni isto super bilo, baš do jaja ljudi.
Aj jebite me još malo. :))
oćemo tulume ništa ne brini :)
ček samo ostali da se vrate :)
Lemajooo!!!!:-) Jel si prenela Čiči utiske?
Ajde reme daj i drugima da dođu do riječi. Kad pogledam ovu temu, mislim da si samo ti bio. :P
Lemajo, je l' bio Čiča? Inkognito. :))
Ok Luli.... Što ti nisi bila?
Nije Lulla! Pozdravljali smo ga preko mobilnog, ako lemaja nije folirala!
A bar je bio nekako uključen, dakle...
Reme, šalim se ja, samo kontam da mi baguje sajt - stalno tvoje ime iskače ovdje. :))
e nije bio cica, barem ne fizicki ali duhom jeste! a jesam mu prenela sve utiske, do detalja, kuku al ce mi stigne racun!!! :)))))
al bez zajebancije, ljudi su super! revija, djene-djene, ali vukajlijaci su svi veseli, nasmejani, gotivni, pozitivni. i ne samo da nije bilo fajta, nego su i neka mala pomirenja pala! :))))) atmosfera je bila super, kad su nas izbacili iz kst, stajali smo pola sata pred vratima, nikako da krenemo negde. pa smo tu bogami i zapevali! i onda smo se konacno pokupili i otisli do kazine na terazijama, i tamo zatvorili kafanu (sto nije bilo tesko, s obzirom da radi samo do ponoci :P). pajko (ljudina) plati ceh za nas sto (a popunili smo tri ogromna stola). onda smo izasli napolje i stajali ispred jos pola sata, neki su se pozdravljali a neki smisljali gde ce da jedu, a neki gde ce dalje da piju. dalje sta je bilo, ne znam, pohitala sam kuci da se cujem sa dragim :))))))))
edit: da! bilo kratko ukljucenje sa banja lukom! :D:D:D
Ja sam duhom bio s tima što su nastavili da piju. :))
haahahhh, luli ti ne odgovori na moje pitanje :) A jes tačno ovo što kaže lemaja svi pozitivni bre, to se ceni.
Ni jedan Emo - Vukajlijaš na reviji...Izgleda da su se poubijali pre početka pa ostali samo ovi nasmejani...
U pravu si, trebalo je i ja da se uključim telefonski.
Lemajo, sljedeći put neku konferencijsku vezu da organizuješ! :))
izgleda Nikola
Pa makar da nas pozdraviš bre Luli, kakav si ti to mod :)
Jbt stvarno ova tema izgleda k'o da četujem sam sa sobom.
Skajp je zakon...I video bim...Rešavamo tako one koji su daleko!
Tako će na sljedećoj da bude! Mora! :))
Jes bre, al mi smo staromodni :) Glupi smo ti mi za tu tehniku...