Utisci sa revije definicija

1. Кад си имао везу! У полупијаном стању си ми све признао!

2. Takmičenje u poznavanju prirode i društva? :-)

3. Може се донекле рећи да је природа. У питању је она ретардирана наука... биологија...

4. mlako ti bre ono... mislim da mylyca neće biti skroz zadovoljna... :P ;))))

5. Ovaj post sam napisala ja!! Mara Munja.
    Morala sam, jer će revija biti zaboravljena dok ja dodjem i sva važna sama sa sobom krenem da razmenjujem utiske :)
    Te, dragi modulatori, iskulirajte me, i ja odo posle na svoju robiju. Jebeš nalog koji nisi ti.

Na reviji sam se pomirila sa sledećim autorima: Javiom, Gambijem, Mrmunom, Dankanom (35. put) i Lemajom. Rukovanje i dve reči koje sam prozborila sa Džimijem, kapiram kao zakopavanje sekirica, bez obzira na fikskalni račun koji sam dobila za ban :))
    Drago mi je što smo se pomirili, iako sam kritikovana zbog toga.
    Ne možaš da nekog ispičkaraš, ako ti lepo pridje i sa tobom normalno popriča.
    To nisam ja, niti ću biti takva.
    Džimi je opako dobar frajer, al brate, koliko na sajtu kenja, toliko uživo ćuti.
    Blek je najduhovitiji lik i najseksipilniji ubedljivo.
    Mrmun je mica prava :) Kako sa njim da se jebeno ikad više zakačim? :) Slažem sa sa Mici da bi ga trebalo ošišati. Inače je dobar frajer.
    Zmiu sam slabo ukačila, tako da o njoj ne mogu ništa da napišem. Valjda je ok, po pisanju autora.
    Hugo, Fejs i Aksen, Pajko ♥ divni su.
    En Doter, Nikola, Cvet, Remorker, Zevonja, Euterpa,likovi koje sam upoznala i to je to, te ne mogu nešto posebno da kažem o njima.
    Celt mi je hit večeri. Celte, usro si se jebote. :kupuje mu papučice sa zekom.
    Leela, jebi ga :)
    Tetka Drol, šta reći :)) Genijalac.
    Žnji, a da ga jebem. Nije pričao, ali u svom ćutanju nije zračio.
    Milicu mrzim, jer jebeno ne spava, ali zameram vam što samo pišete da je mala. Jeste mala, al ima muda ko ovan, duhovita, brbljiva. Milica jbt ♥
    Hit hitova je ipak bilo bacanje Milice u vazduh od strane Mrmuna, Bleka i Zmie:)))
    Živa je kao što se da primetiti po njenom prisustvu na sajtu.
    Meni je bilo zaista super, lepo sam se provela i i dalje sam pod utiscima.
    Toliko od mene.
    Aj zdravo.
    Ode Mara da ga džara, pa se pišemo.

6. Blek je najduhovitiji lik i najseksipilniji ubedljivo.

Posle ovog samo može lock teme. Pozdrav za Maru i njenog šašavog 98-godišnjeg pekinezera.

7. Džimi je opako dobar frajer

Нема даље. Катанац на тему. :)

8. nemoj ni slučajno da lokuješ, čekamo nastavak doterovog pljuc-hejta! :))))

9. wojtek je jako zgodan momak

Модови изувају. Може лок. :)

10. gambi jebe

Taj rad. Može lok. :)

11. Još samo mrmun da se javi pa katančimo.

12. Hahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahaha xD
    Ovo je Moderatorsko carstvo.

13. i preimenovati u "uštipci sa revije"....

14. Ma ne čekaj, mermeriši, zaključavaj....

15. Ваљда је свима напокон јасно да се модератори бирају по лепоти и јебозовности. :)

Zmiu sam slabo ukačila, tako da o njoj ne mogu ništa da napišem. Valjda je ok, po pisanju autora.

Ја сам бре она што ти је нагрувала муда, како се не сећаш!? :ррр

16. "uštipci sa revije"....

Bravo Lemajić, hahahahaha

17. Ваљда је свима напокон јасно да се модератори бирају по лепоти и јебозовности. :)

Реално. Има ли неки нејебозован мод?
    НЕМА, тако је.

Како ова Мара Муња зна да те подмити ласкањем... :)

18. Реално. Има ли неки нејебозован мод?

Зато каизен не долази иначе...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.