Utisci sa revije definicija

1. Кад си имао везу! У полупијаном стању си ми све признао!

2. Takmičenje u poznavanju prirode i društva? :-)

3. Може се донекле рећи да је природа. У питању је она ретардирана наука... биологија...

4. mlako ti bre ono... mislim da mylyca neće biti skroz zadovoljna... :P ;))))

5. Ovaj post sam napisala ja!! Mara Munja.
    Morala sam, jer će revija biti zaboravljena dok ja dodjem i sva važna sama sa sobom krenem da razmenjujem utiske :)
    Te, dragi modulatori, iskulirajte me, i ja odo posle na svoju robiju. Jebeš nalog koji nisi ti.

Na reviji sam se pomirila sa sledećim autorima: Javiom, Gambijem, Mrmunom, Dankanom (35. put) i Lemajom. Rukovanje i dve reči koje sam prozborila sa Džimijem, kapiram kao zakopavanje sekirica, bez obzira na fikskalni račun koji sam dobila za ban :))
    Drago mi je što smo se pomirili, iako sam kritikovana zbog toga.
    Ne možaš da nekog ispičkaraš, ako ti lepo pridje i sa tobom normalno popriča.
    To nisam ja, niti ću biti takva.
    Džimi je opako dobar frajer, al brate, koliko na sajtu kenja, toliko uživo ćuti.
    Blek je najduhovitiji lik i najseksipilniji ubedljivo.
    Mrmun je mica prava :) Kako sa njim da se jebeno ikad više zakačim? :) Slažem sa sa Mici da bi ga trebalo ošišati. Inače je dobar frajer.
    Zmiu sam slabo ukačila, tako da o njoj ne mogu ništa da napišem. Valjda je ok, po pisanju autora.
    Hugo, Fejs i Aksen, Pajko ♥ divni su.
    En Doter, Nikola, Cvet, Remorker, Zevonja, Euterpa,likovi koje sam upoznala i to je to, te ne mogu nešto posebno da kažem o njima.
    Celt mi je hit večeri. Celte, usro si se jebote. :kupuje mu papučice sa zekom.
    Leela, jebi ga :)
    Tetka Drol, šta reći :)) Genijalac.
    Žnji, a da ga jebem. Nije pričao, ali u svom ćutanju nije zračio.
    Milicu mrzim, jer jebeno ne spava, ali zameram vam što samo pišete da je mala. Jeste mala, al ima muda ko ovan, duhovita, brbljiva. Milica jbt ♥
    Hit hitova je ipak bilo bacanje Milice u vazduh od strane Mrmuna, Bleka i Zmie:)))
    Živa je kao što se da primetiti po njenom prisustvu na sajtu.
    Meni je bilo zaista super, lepo sam se provela i i dalje sam pod utiscima.
    Toliko od mene.
    Aj zdravo.
    Ode Mara da ga džara, pa se pišemo.

6. Blek je najduhovitiji lik i najseksipilniji ubedljivo.

Posle ovog samo može lock teme. Pozdrav za Maru i njenog šašavog 98-godišnjeg pekinezera.

7. Džimi je opako dobar frajer

Нема даље. Катанац на тему. :)

8. nemoj ni slučajno da lokuješ, čekamo nastavak doterovog pljuc-hejta! :))))

9. wojtek je jako zgodan momak

Модови изувају. Може лок. :)

10. gambi jebe

Taj rad. Može lok. :)

11. Još samo mrmun da se javi pa katančimo.

12. Hahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahaha xD
    Ovo je Moderatorsko carstvo.

13. i preimenovati u "uštipci sa revije"....

14. Ma ne čekaj, mermeriši, zaključavaj....

15. Ваљда је свима напокон јасно да се модератори бирају по лепоти и јебозовности. :)

Zmiu sam slabo ukačila, tako da o njoj ne mogu ništa da napišem. Valjda je ok, po pisanju autora.

Ја сам бре она што ти је нагрувала муда, како се не сећаш!? :ррр

16. "uštipci sa revije"....

Bravo Lemajić, hahahahaha

17. Ваљда је свима напокон јасно да се модератори бирају по лепоти и јебозовности. :)

Реално. Има ли неки нејебозован мод?
    НЕМА, тако је.

Како ова Мара Муња зна да те подмити ласкањем... :)

18. Реално. Има ли неки нејебозован мод?

Зато каизен не долази иначе...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.