Utisci sa revije definicija

1. Evo ja nisam mogao da prisustvujem pa pozivam one što jesu da na ovu temu prenesu utiske i po neku fotku ako su nešto uslikali. Unapred hvala i bez spema molim.

2. Malo ljudi, barem po mom mišljenju.
    Torte nije bilo, duboko sam razočarana, a jesam se naoštrila. (smrt dezinformacijama!)
    Inače, svod KST-a izgleda kao filmski studio sa svim onim reflektorima i džižabižama.
    Vlastodršce nisam videla. Moguće da su i oni bili tamo.
    Bio je hamer i marker (zavezan da ga mangupi ne odnesu) gde si mogao da definišeš nešto baš tamo. Zaključim da n'umem da pišem pod pritiskom...
    Bejaše par nasmejanih faca koje ti pruže ruku i predstave se i to je bio najbolji deo večeri.
    Ete ti. ;)

3. Ja se napijo i otišo.

4. Bilo bi bolje da sam ja bio. Sledeći put 100%!

S tim što mi deluje čudno da se predstaviš nekome nadimkom na sajtu. :)

"Zdravo, ja sam Mr. Moon". Hahahahha

5. Jesu se tukli dankan i mali prst?

6. Da vidimo plakate?

7. Следећи пут 100%!

8. E, da, ljudi, Zmia je zaista žensko! :D

Za ostalo ne znam, nisam dugo bila, sačekajte tračare.

9. Ajmo, ajmo, nešto pikantnije! Znam da imaš materijala! :))

10. Jel bilo banovanih?Jesu li tukli modove?

11. Gde će i hoće li biti lista defki koje su bile?

12. Okačićemo plakate malo kasnije.

13. Reče Straja da ne spe(r)mujemo. Ja sad ovdi da vi izmišljam kako su polomili sav inventar i pocepali plakate, i da je celt progutao USB na kome su bili svi plakati u e-obliku, bogami neću!

14. Reče Straja da ne spe(r)mujemo.

Idealista. :)

Nije bilo cijepanja? Nikakvog? :))

15. Поцепан је један плакат и разбијена једна флаша. Толико.

16. Јел та флаша бар разбијена о нечију главу?

17. Nadam se da su mlatili Gambija. Sve uglavu. Toliko.

18. Није било насиља. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.