Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
mnogo ti meni nešto misliš, a sve pogrešno! kažem, lepo je od tebe što si se ponudio, ali ne dam čiču ni za svo zlato ovog sveta! moraćeš da se zadovoljiš npr džimijem :))))
Uuuu, al si ga zeznula :)))
Ili da, na primer, kuvate. :)
da pravimo kokice! mmmm... kokice....
Jebo kokice. Daj neki gulaš.
gulaš sa mesom od irvasa! u susret praznicima! ups, pogrešna tema...
i? kako vam bilo na reviji? jel bilo uštipaka?
Ja sam se uštiPnula na stolicu u pivnici, ako se to računa :)
za gamby-jahttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs124.snc1/5336_1191978997461_1167973922_570452_1734552_n.jpg
TO! Aj pošalji poštom uzorak. :)
(u pakovanju od kilo)
Гамбију вопса следећи пут! Или ако наврне вамо можда и више... Зна он где вамо, ваљда, ако се сећа :)
svi ti gurmanluci skoro pa kao sve te devojke
Ако Данкан неће лемају, ја бих је, да се играм са њеним дојкама, пошто никад нисам имала своје :)
Неће Данк, он воли Лемају исто као и тебе. Другарски, на жалос'.
Pozdrav za Pajka! :))) Koji je mislio da sam Teodora! hahaha
jbg mylyce, moje sise samo čiča sme da pipka. al poslaću ti fotku pa gledaj do mile volje! :P ;)))))
samo 1175 postova na ovoj temi, nisam zadovoljan.
Jel Aksen turio negde fotke il je još pijan?
Ja mislim da je na ispiranju. :)))
Pa brate da su mu creva ispirali do sada bi završili...
iz pouzdanih izvora nagađam da ije pogubio :)