Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ništa se ne cijedi, sve se to oliže :D
Ja i stari smo jednom stukli onu ogromnu tepsiju baklave. Srećom nije se ni meni ni njemu ništa loše desilo :)
A hurmašice, gutam :))
Ja ću sad da se prepustim čarima tople projare sa mesom. Uz malo 'ladnog jogurta, čisto radi balansa. A mož' i malo turšije, čisto da zakisi...
Ja PROŽDIREM!
Moj komšo jednom na moje oči poj'o 36 tulumbi i popio 8 piva za sat vremena. Da ne spominjem šta smo suhovine izjeli. Cilj mi je d'oborim rekord.
JA HASAM!
Малопре сам опет крљала чварака.
Ја мрнџам!
Спавајте лудаче :)))
JA NJUPAM!
JA SAM NA DIJETI!!!
Krofna sa čokoladom i višnjom, aaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhh
(balica visi na uglu usana)
JA SE HRANIM!
JA RENDIŠEM!
JA KRKAM I MARENDIŠEM!
A sada - par mocart kugli, da zaokružimo dan!
JA HASAM!
E jebem li ga, nemam ništa više što bih mogla da pojedem :(
jako sam se navukao na slaninu i jaja i moram to bar 1 u 2 dana jesti kako bi JA bio JA
dovoljno je bilo.
otključana sa upozorenjem da svaki spem i oftopik povlači ban.
tema je o tome šta jedete, pa neka na tome i ostane.
Dakle, da osvežimo temu.
Ne znam za vas, ali ja sam supu upravo iz'ela.
Sad čekam da mi se ohladi bareni krompir i pileći fileti u sosu od pavlake.
Eto, sad balavim... A evo je i elektroliza tastature.
Bilo je lepo kuckati se s valdjflaksjfaklmfldamfa.........
jedna od tema na kojoj sam najaktivniji! ja mrndzam neke spagete!!!