Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
JA STEPENUJEM KORENJE POLUNOMA INTEGRALA
JEBE MI SE!
UPRO SAM U CAPS LOCK KO PRSTOM U GOVNO !
JA SAM NAJVECA FACA NA MATEMATICKOM KAMPU!
NALAZIO SAM KORENE OD KORENA
JA JEBEM PROFESORKU MATEMATIKE!
JA DELIM NULOM
Ало бре! чујете се
JA IGRAM PES SA DANSKOM !
E stvarno...tise malo.
ja.sam.te.naterao.da.tvoj.mozak.ovo.procita.isprekidanim.glasom.
evo jedan antologiski vic
Rešio integral da postane lopov. I tako dođe on do prve funkcije i kaže: "Daj sve pare što imaš ili ću da te izintegralim!" Funkcija se uplaši i da mu sve pare. Dođe do druge, kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim!" I druga funkcija se uplaši i isplati ga. Kod treće ista priča, i tako za nekoliko narednih. I onda dođe on kod n-te po redu i kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim", a funkcija samo počne da se smeje. Integral se nađe u čudu, a funkcija odgovara: "Ma integrali me slobodno, ja sam e na x
http://arhiva.elitesecurity.org/t42808-Genijalan-vic-za-sve-koji-poznaju-fizicke-velicine
citajte ovo
Igraju Arhimed, Njutn i Paskal žmurke i Arhimed žmuri.
Paskal se sakrije a Njutn nije imao gde i stane iza Arhimeda i nacrta oko sebe kvadrat metar puta metar.
Arhimed izbroji, okrene se i zapljune Njutna, kad ovaj
A ne, zajebo si se, ja sam Paskal - Njutn po metru kvadratnom!
AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Haahahhahahaa.xDD
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SVI PASKAL-NJUTNIŠEMO !
MNOZIM SA NULOM!
Razbolele se farmeru kokoške. Pošto veterinar nije utvrdio o čemu se radi, farmer je pozvao naučnike: hemičara, biologa i fizičara.
Prvo hemičar počne da ispituje hemijski sastav krvi, međutim ne nađe ništa.
Zatim biolog uzme uzorke tkiva, ali ne prođe ništa bolje.
Dođe fizičar, nađe jedan kamen u dvorištu, sedne na njega i ćuti. Posle pola sata počne nešto brzo da piše i uskoro vikne: "Imam rešenje! Međutim ono se može primeniti samo na sferične kokoške u vakuumu."
JA IMPLICIRAM
TAUTOLOGIJAAAAAA
TACNO SLEDI TACNO NETACNO