Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Zašto u slovenačkim školama nisu potrebne karte za geografiju?
    Sve se vidi kroz prozor.

2. Che-Vu

Uzeo mrav da guzi slonicu ispod kokosove palme. Dune vetar, zaljulja se krosnja, otkine se jedan kokosov orah i zvekne slonici o glavu. Ona jauknu "ajoj"! A mrav ce: "PATI, BEJBE"!

Вришти курво кад те бата цепа! :Д

3. Kako Sasa Matic moze da nadje stolicu broj 9,u sestom redu u pozoristu?
    Pa tesko...

4. Ajde jedan klasik....

Dolazi klinac na kiosk i kaže "DAJTE MI JEDNE ROKI BOMBONE" kad će radnica njemu "STALONE".

5. KOja je razlika izmedju dece i hleba? Deca se ne mrve kad ih seces!

6. Dolazi hitler iznad jevreja koji su u rupi i kaze:
    -Sad cu da vam pustim plocu
    - Koju plocu ?
    - Betonsku.

7. pita mali jevrej mamu ''mama oćemo ići ove godine na more?'' - ''nećemo sine, štekamo da otvorimo novu fabriku''

8. JEVREJSKI Mama i sin u nacističkom logoru. Stavili mamu u krematorijum i sprže je. Sin stojeći na vrhu krematorijuma na odžaku, vidi kako bukti crni dim i kroz suze ispruži ruke i kaže: Važna je ljubav, a ne agregatno stanje!

iskopirao ga sa nekog sajta o vicevima lololo

9. Koja je razlika između velikog i malog jevreja?
    Veliki duže gori!

10. jebe nacista neku jevrejku, i baš je prži, a pored njih sedi mali jevrej, sin od ove što je jebe nacista i gleda sve to.
    i gleda on gleda i odjednom kaže mali ''e, al da platiš kad završiš!''

11. Gdje ima najviše Jevreja?

-U atmosferi

12. Šeta se Hitler konc-logorom i padne mu pepeo na rame. Na to će on: Ma, okani me se, čovječe...

13. Pita mali židov u logoru Hitlera da li može vidjeti svog tatu. Nato će hitler:
    Naravno, tamo je u skladištu, treći sapun ljevo!

14. ajde o ciganima neke! al što više da ih vređate!

15. Купује Мујо јабуке на пијаци и продавац к'о продавац, да га наложи каже:
    -Што више купиш, то те јефтиније изађе.
    А Мујо њему: -Онда трпај док не буде бесплатно.

16. Taj me podseti na onaj kad covek prodaje semenke jabuke sa natpisom "SEME MUDROSTI". Pridje Mujo, pita o cemu se radi, prodavac mu kaze "Ako jedes ove semenke, postaces pametniji. Komad 10 evra." Mujo kupi semenku i proguta. Krene dalje, pa se doseti "Eeej bre, pa sto sam ja kupio od tebe jednu semenku za 10 evra, kad sam mogao da kupim kilo jabuka i da mi ostane seme dzabe, a i jeftinije bih prosao?!"
    Prodavac mu kaze "Vidis da seme radi, vec si pametniji!"
    A Mujo ce "Tacno vec radi, jebo te! Daj jos 10 semenki!"

17. Evo i jedan odlican c/p

Jednog jutra, neko je zakucao na vrata:
    - Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bih da razgovaram s Vama.
    - Izvolite uđite, sedite. O čemu želite da razgovarate?
    - Jebi ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...

18. @Jericho
    Hahahahaha

Novinar intervjuiše Bajru Župića:"Izabrani ste za jednog od 100 najboljih igrača Partizana, kako to komentarišete?"
    Bajro:"Šta 100? Dvesta!"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.