Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Iskopa krtica tunel i izbije na nudističku plažu, tačno jednoj ženi između nogu...
    -Jež? Jež, jesi živ?

2. Сунча се Луис на плажи и дође Грин Пис и врати га у воду.

3. Možda je bio:
    Dolazi vampir u pekaru i kaže: Daj mi 10 kila lepca beloga.
    A pekar će njemu: Šta će ti tolko majke ti?
    Vampir mu odgovara: Ma žena dobila menstruaciju, pa da močimo.

4. Student veterine na ispitu. Profesor mu pokaže napola pokriven kavez, vide se samo noge neke ptice.
    – Koja je ovo ptica?
    – Ne znam.
    – Vaše ime?
    Student podigne nogavice hlača i veli:
    – Pogodite.

5. E a znate onaj kada dodje lik da kupi diplomu na pijaci? Ne znate, ok sad ću ti kažem

Dođe lik na jacpi do cige i reče "E brate cigo, prodaješ diplome vidim, pošto?"
    Ciga: "Brate zavisi šta ti treba"
    Lik: Recimo pravni fax, pošto?
    Ciga 500 evra brate
    Lik: A medecina?
    Ciga: Isto petsto
    Lik: A brate skupo, daj za trista?
    Ciga " MOŽE BRATE, ALI MORAM PRVO MALO DA TE PROPITAM"

agaahhahahahahahahhahaahahahahahhahahah
    Kontash? Kao daće mu jeftinije ali prvo da ga ispita da vidi da je zaslužuje. Pazi ciga nekog nešto da pita ahahahhahahahahahahhaah

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha

6. idu dva mrava ulicom,pogotovo onaj levi

7. Јесте. Овај је најбољи што сам ја прич'о. Само не знам баш да га испричам.

А има онај кад је дошао цига у Летонију и тамо га ухвате навијачи летонске репрезентације. И питају га: "Јеси ли ти Летонац?" А он каже: "Јесам, како нисам?" А они га питају: "Ајде, певај неку нашу навијачку песму!" То нешто као оне форе кад цига оде у Енглеску, па тамо пева: "Она ме је Астон вила, због вина ме напустила!" и такве песме. А цига ку' ће шта ће почне: "...тебе лудо волим јер си најбољи, и када Гулбис, ја ти певам, јер у срцу моме једино си ти!" Хахахаха, пичка му материна, како се досетио! А фора је што то и јесте навијачка песма, а не ко они глупи вицеви кад га у'вате енглески навијачи.

8. Evo jedan glup

Posljednji sekund finala Evrolige u vaterpolu, Partizan protiv Pro Reka, rezultat neriješen, 6:6, publika grize nokte, nervoza na vrhuncu, napetost se osjeti u zraku i siječe se nožem, korner za Partizan, uzima loptu Vlada Vujasinović, gleda saigrače, svi su spremni, Vlada baca loptu prema golu, lopta leti, leti, leti, niko je ne dira, BUM, GOOOOOOOOOOOL! Tribinje ključaju, opšte slavlje!
    Pitaju poslije utakmice Vujasinovića - "Kako si uspio dati gol iz kornera u vaterpolu?" a Vlada će - PA POMOĆU TRIKOVA.

9. Sjebste me sa promenom koncepcije, jbg ja znam samo neglupe viceve.

Ajde da probam:

Koji je omiljeni fudbaler Vuka Draškovića?
    -Eto

Da objasnim, nije to Eto, kao rečca (ako je rečca, valjda nije pokazna zamenica) eto, nego onako epski: Eeto
    Kapirate?
    Haahahahahahaha , meni baš smešno haahahaahahahahahahaaahahahaahahahahah

10. dva debila dele bombone: jedna meni,jedna tebi,jedna meni jedna tebi,jedna meni,jedna meni,a javlja se ovaj drugi a kad ce jedna tebi :)

11. U jednom selu bile dvije kokoške. Jedna nosila jaja a druga nikako nije mogla, bila joj mala guzica. Ova druga ode do te prve i priupita je: "Kako to ti nosiš jaja a ja nikako ne mogu?" Ova će njoj: "Eeeeee!"

12. brutalni
    - razlika između mrtvog djeteta i kamena - kamen ne mozes jebati
    - razlika između kamiona mrtve djece i kamiona kamenja - kamion kamenja ne mozes istovarat vilama
    -koliko je potrebno djece da se nabaci kuca, zavisi kako tanko rezes
    -sta je gore puno djece u jednom kontenjeru il' jedno djete u vise kontenjera...

židovski
    -na rubu provalije stoji mali hitler i govori židovima : ti rasiri ruke i skoci, sljedeci digni ruke i skoci, sljedeci skupi se i skoci, sljedeci digni desnu nogu i skoci...
    kad dere se hitlerova keva: adolfe ajde gotov je rucak prestani se igrat tetrisa

-dosao hitler u logor i pita prvog zidova koliko ti mozes da skocis a zidov odgovara mogu pola metra, hitler na to: hans daj mu pola hljeba,
    dolazi do drugog i pita ga koliko ti mozes da skocis a ovaj odgovara mogu metar, hitler na to: hans daj mu cijeli hljeb
    dosao do treceg i isto ga pita ( zidov u sebi konta onaj pola metra - pola kruha, drugi metar - cijeli kruh i odgovara ) ja mogu da skocim dva metra, na to hitler: hans ubij ga ovaj moze da preskoci ogradu.

13. Како се смеје бик без муда?
    ВОВОВОВОВОВОВОВО

14. Dve žene izdržavale kaznu u zatvoru..
    Nakon 20 godina potrefi se da u isti dan izlaze iz zatvora..
    I izlaze one jedna ide levo a druga treba desno..
    Kaže prva drugoj: Eeee stani samo da ti još ovo ispričam..

15. E fiziko koliko bi lakša bila, da je Njutnu umesto jabuke na glavu palo drvo !!!!

16. Vidjevši mladu damu pokraj Ferarija, jadničak ne izdrža da je ne "intervjuiše"

- "Gospođice, mogu li Vam postaviti samo jedno pitanje?"
    - "Naravno."
    - "Znate, ja sam 40 godina radio u uspješnom državnom preduzeću i evo imam samo ovaj stari Yugo. Vi ste tako mladi, a već imate taj prekrasni Ferrari. Ako nije tajna, možete li mi reći kako Vam je to uspjelo?"
    - "Naravno. Ja se bavim oralnim sexom."
    - "Je li to ono što mi narodski zovemo pušenje?"
    - "NE! To se zove oralni sex. Pušenje je ono što ste Vi radili 40 godina u tom Vašem uspješnom državnom preduzeću."

17. Иду 12 Гробара улицом и Боки 13.

18. Sunsajnov vic je odlican.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.