Čitajte, deco, samo čitajte... :))
hahahaha pobedilo!
I rest my case... :)
Ja najviše volim njegovu Besmrtnu pesmu :)
E odličan je Selindžer, upravo čitam :)
Kad bi jastuci progovorili! :D
dvoje su se tako smuvali
Ogadili ste mi coveka a prvi put sam citao nesto od njega. Pu!:D
Dakle, slažeš se?:)
U neku ruku. Da
Ovo ti je hejt ćoše :)
Ne smeš bre ovde nikog da voliš!:D
Ako vam se cita nesto pametno,citajte Hesea....Ili Kamija...ako vam je dosadno,citajte sastav domestosa za ve ce,al pobogu,ne citajte Koelja....
Koeljo je super, a ako hoćeš knjigu za gađenje pročitaj "Justine ili nedaće kreposti", e to je za gađenje. Ili Čovek zver od Zole.
Nasmeja me lik.xD
Naravno da postoje loše knjige, kao što sam rekla, Čovek zver je odvratna knjiga. Bolje da sam prespavala to vreme koje sam potrošila čitajući je
Ako nekoga gađaš blatom i sam ćeš se uprljati.
Sve ću za inat da pročitam.
Сенка ветра је добра књига. Коељо није лош.
I treba, šta će oni tebi da gade Koelja.
Nek mi neko pomogne, napisala sam definiciju...i nema je, ne mogu da je nađem. Gde sam pogrešila? Ili još bolje, koga da pitam za pomoć?
Коељо је Могша за Селинџера.
Dervis i smrt-jedna od najboljih knjiga ikad napisanih.To citaj Culle :D
Pročitaj Koelja, Culle, ništa loše, i ja sam dosta njegovog pročitala. Može da ne valja, ali čitati nije loša stvar.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Čitajte, deco, samo čitajte... :))
hahahaha pobedilo!
I rest my case... :)
Ja najviše volim njegovu Besmrtnu pesmu :)
E odličan je Selindžer, upravo čitam :)
Kad bi jastuci progovorili! :D
dvoje su se tako smuvali
Ogadili ste mi coveka a prvi put sam citao nesto od njega.
Pu!:D
Dakle, slažeš se?:)
U neku ruku. Da
Ovo ti je hejt ćoše :)
Ne smeš bre ovde nikog da voliš!:D
Ako vam se cita nesto pametno,citajte Hesea....Ili Kamija...ako vam je dosadno,citajte sastav domestosa za ve ce,al pobogu,ne citajte Koelja....
Koeljo je super, a ako hoćeš knjigu za gađenje pročitaj "Justine ili nedaće kreposti", e to je za gađenje. Ili Čovek zver od Zole.
Nasmeja me lik.xD
Naravno da postoje loše knjige, kao što sam rekla, Čovek zver je odvratna knjiga. Bolje da sam prespavala to vreme koje sam potrošila čitajući je
Ako nekoga gađaš blatom i sam ćeš se uprljati.
Sve ću za inat da pročitam.
Сенка ветра је добра књига.
Коељо није лош.
I treba, šta će oni tebi da gade Koelja.
Nek mi neko pomogne, napisala sam definiciju...i nema je, ne mogu da je nađem. Gde sam pogrešila? Ili još bolje, koga da pitam za pomoć?
Коељо је Могша за Селинџера.
Dervis i smrt-jedna od najboljih knjiga ikad napisanih.To citaj Culle :D
Pročitaj Koelja, Culle, ništa loše, i ja sam dosta njegovog pročitala. Može da ne valja, ali čitati nije loša stvar.