U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ДУШАН БРЕ, ИМА СИН ДА СЕ ЗОВЕ К'О ЈА, ПА ДА МИСЛЕ ДА САМ МАЂАР.
јесу жидовска и петар и лазар и још пун курац, али су већ вековима одомаћена овде и одавно се сматрају "нашим". са друге стране помучићеш се да нађеш арона који није жидов
јесу њарњере али су распрострањена и хришћанско наслеђе а арон и исак су мало више унутарјеврејска
да то сам чуо мађари дебили трипују неке династије, има неки андраш на факсу и деда и отац му се звали тако
i rastko mi je dobro ime i tibor
Piroška i Gabor
растко је једно од ретких баш оно баш српских из српског језика
стефан никола петар марко све то је страно наслеђе грчко или латинско евентуално хебрејско
a najjače mi je jedan iz osnovne lik zove se gligor, ćale mu se zove cvijan, deda gligor, pradeda cvijan i tako unatrag do homo gligorus/cvijanusa
Кад смо се враћали са скупа вукајлијаша из НС-а , на железничкој сретнем неког цигана и каже нам лик да му се тата, стриц, брат зову Душан лоло. И да, има 17 година, а 3 године је био на клиси а 2 године се скидао са тешких дрога. Од музике слуша МЦ Стојана, и има млађу сестру која већ има двоје деце. И девојка му се зове Адиља, има и истетовирано Д А на руци.
Pazi to, a kod nas je običaj da se ne smije dati bebi ime koje neko nosi u porodici i to i u široj porodici, ne samo otac, djed... Osim ako je pokojni član u pitanju. A valjda zbog toga što će to donijeti nesreću jednom od te dvojice članova sa istim imenom.
EDIT: Rastko je mnogo dobro.
хахахаха оба поста +
Ја сам добио име по деди, умро пре него што сам се ја родио.
ја по прадеди ал с бабине стране
начи од ћалетове кеве тамо страна
http://lolhehehe.com/wp-content/uploads/2012/09/17-600x422.jpg
Јашар и нико ме неће зауставити.
Za muško dete : Zlokotlokrp
Za žensko: MA NE DOLAZI U OBZIR DA IMAM ŽENSKO!
Наравно, женска деца се бацају у контејнер.
Mezimac i Mezimica.
Je*ena.
Meni se cukundeda zvao Nikola, njegov cale Nikola, njegov deda Nikola i tako do besvesti. Naravno, ako budem imo sina, zvace se Nikola.