Koje novine čitaš?

1. WIRED, Technology Review i Scientific American.

2. Zidojče cajtung i Šport Bild.

3. Zidojče cajtung i Šport Bild.

Gastarbajterčino raspala stara :-)

4. Gastarbajterčino raspala stara :-)

A šta ti čitaš, Noje ciriher cajtung? :)

5. Čiram 'Pres', 'Fokus' i 'Glas Srpske'.

Pres ja kupujem, Fokus kupuje stara a Glas kupuje stari.

Od ovijeh nedeljnijeh čitam NIN i Reporter.

6. oxe, gastarbajteru, o'kle si ti beše?
    aj da organizujemo jedno okupljanje u cirihu :D

7. Слободна Војводина :))

8. Док нисам им'о нет, купов'о сам Блиц само због стрипа. Сад само то преко нета.

9. oxe, gastarbajteru, o'kle si ti beše?
    aj da organizujemo jedno okupljanje u cirihu :D

To vidi sa Luksdokom, on je Švicarac raspali :) Ja sam zadužen za Vestfaliju u Nemačkoj, a tu mi je samo povremeno Skočimiš. Vehbija je daleko, u Berlinu, mada uskoro možda padne okupljanje u Luksemburgu: Kurd i ja :)

10. Samo da se nadovežem - ja nisam gastarbajtar, ja u Njeačku odem samo na odmor. :D

11. Čitam novine u koje puštaju dojke, a dojke postoje u BLIC-u na 9-toj strani.

12. Večernje Novosti od korica do korica i to na wc šolji...

13. Не купујем ниједне. Преко нета читам разне, и могу рећи да је Blitz убедљиво највеће говно. Толику хрпу наручених текстова, неуких превода, идијотски написаних "вести", моронских блогова, прича о Пипи Мидлтон итд, у руху "озбиљних" новина, нисам видео. О цензурисању коментара да не причам.

14. ja ne čitam novine, samo gledam slike, informacije dobijam odavde...

15. Samo da se nadovežem - ja nisam gastarbajtar, ja u Njeačku odem samo na odmor. :D

Niko nije rekao da si gastarbajter, mojne da se vređaš :) Ali očekivao sam od tebe da navedeš ovde neke ekstremno lokalne novine, pošto u Nemačkoj svako selo ima novine. Recimo General Ancajger iz Bona je odličan.

16. Press, a ni Zabavnik nije loš :D

17. Zabavnik, CKM i drpam od babe Readers Digest:)

18. Na prvoj strani možete da vidite Tinino "ch". :)

Inače, Blic.

19. Novosti i ponekad Blic. Čitam Blic zbog sporta.

edit: Čitam od časopisa Zvezda Srbija.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.