Halteri- devojke, da li ih nosite, momci da li ih volite?

1. Mislim, može sada i lock ili ćete da ostavite otključano dok ne isprobam i ne okačim sliku :)

2. Stiven, osećaj te vara.

Океј, Мрмуне, повероваћу ти овог пута.

3. Славко остварићеш, има времена :))

То се тад десило, и никад више. Не знам.
    Можда да је назовем, да обновимо познанство?

Mislim, može sada i lock ili ćete da ostavite otključano dok ne isprobam i ne okačim sliku :)

Прво демонстрација, па онда лоцк. Ред се мора знати.

4. Meni se iskreno nije baš dopalo, ali kao što neko reče, nisam valjda ja bitna :)

Jesi bitna ti, ali nisi bitna SAMO ti. :)

I korset da kupiš. Znaš kakav mi je san bio paljevina. Ili film. Nebitno. Uglavnon.RrRr :)

5. Stiven, oš ti ban? :)

6. katija imaš sreće što je Kika banovan lololololo

7. Свашта с тобом, шта ће ми то?

8. daj može i ova riba sa avatara, ako ti je lijeno da se skidaš sada :)

9. Uh, ja obožava, haltere. Stvarno volim da ih nosim. A čini mi se da se i dragom sviđaju. Vidim da i ovde svi daju plus na pomiso da žena nosi haltere.
    Super tema, Katija. Eto i moj skromni doprinos.

10. Nema ko da me slika. kad bude, staviću na onu temu sa slikama. Pa nek se blam transferiše :)

11. Stivene, ja katiju poznajem lično a znam i bukvalno sve moderatore, veruj mi nije mod dupli.

12. Славко отом-потом, наместиће се поново :))

13. PSV, hvala. E, a sad me sramota. Pričam ovde o halterima, a ti me znaš kao finu devojku iz komšilka :)

14. Океј, онда сам се ја гадно истриповао. Извини, Катија.

15. Nema ko da me slika. kad bude, staviću na onu temu sa slikama. Pa nek se blam transferiše :)

E mala, ajd' napući se, hvataj aparat i bjež' ispred ogledala!
    :D

16. Hoću i ja da te upoznam kao finu djevojku iz komšiluka, al ti plaćaš kafu, a ja pivo :)

17. Што ја немам такав комшилук? :(

18. Halteriiii..vr'! Ihh..a ljudi, jesam ja mnogo izbirljiv, il imate svoju omiljenu boju haltera? :)

19. Црна.

Е да, Ајфел је измислио халтере, ако је веровати једном туристичком водичу.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.