Beogradski beskućnici

1. jocko

Онај босоноги месија, који спроводи анти-ципеле кампању по аутобусима и на платоу испред Филозофског, мој је највећи фаворит.

mislim da je to isti lik koji udje u 52 na B.Brdu i vozi se 2-3 stanicE, izmedju ostalog pricao je i o cipelama... ja sam plakala kad je pricao o tome kako svaki iole obdaren Srbin treba da ode u Norvešku jer su tamo žene nepodmirene i to je raj za Srbe, kako biste se na njihovom groblju izgubili jer su svi grobovi isti(rekao je i dimenzije) i opšti elaborat o mostu na Adi, od kinte do radnika....nosio je neku crvenu kapu, stade bus, otvorise se vrata i on ode uz rečenicu :POZDRAVLJA VAS VAŠA CRVENKAPA :-DDD

2. jocko

Онај босоноги месија, који спроводи анти-ципеле кампању по аутобусима и на платоу испред Филозофског, мој је највећи фаворит.

mislim da je to isti lik koji udje u 52 na B.Brdu i vozi se 2-3 stanicE, izmedju ostalog pricao je i o cipelama... ja sam plakala kad je pricao o tome kako svaki iole obdaren Srbin treba da ode u Norvešku jer su tamo žene nepodmirene i to je raj za Srbe, kako biste se na njihovom groblju izgubili jer su svi grobovi isti(rekao je i dimenzije) i opšti elaborat o mostu na Adi, od kinte do radnika....nosio je neku crvenu kapu, stade bus, otvorise se vrata i on ode uz rečenicu :POZDRAVLJA VAS VAŠA CRVENKAPA :-DDD

3. jocko

Poslednji put ga sretoh na sajmu knjiga! Kralj! I u pravu je za cipele.

4. Znači Jezonja , ni ti ne nosiš cipele ?

5. Ne, ravnaju se tabani i suši se kičma.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.