Ko posljednji zadnji 80

1. Lepo spavaj, Uroše :)

2. Laku noć, mirno spavaj, čuvaćemo igre! :)

3. Da, mi smo dobar tandem :))

4. Što kaže Rambo - nas dvoje smo bili trougao sreće! :))

5. Kako za sve imaš neki citat ili poznatu rečenicu... :))

6. To je pouzdan dokaz da nemam sopstvenu ličnost! :))
    http://asset.soup.io/asset/1214/6640_220f.gif
    :)

7. Nisam baš to mislila... :) Samo očigledno pamtiš te rečenice... :)

8. Ma, šalim se, znam da nisi, ja to rekoh... a šta ću kad imam selektivno pamćenje, takve stvari pamtim a ovo što treba nikako :)
    Šta ću kad sam tinejdžer zarobljen u telu zgodnog, odraslog mužjaka! :D

9. :))) Ima tamo jedna tema Sajam narcisoidnosti, mogao bi da se upišeš :))

10. Ma jok, ja sam suviše savršen da bih imao te narcisoidne crte :)))

11. O, oprosti, nisam znala :))

12. Dovoljno sam veliki da oprostim, samo mi-not-forget! :))
    Kao što rekoh - savršen :D
    http://27.media.tumblr.com/tumblr_l66dz3Vke11qb82q8o1_500.gif
    Jedino nisam plav, baš sam dark! :)

Sad moram opet citat al' skroz mi je dobro kad Đuričko u Bumerangu kaže - mama je u pravu, ja sam emotivan! :)))

13. :))) A ova tvoja samopromocija je u cilju...? :))

14. Sori, puče mi net, grrrr

Ma kakva samopromocija kad ne dajem autograme :p
    Uh, nema cilja ni zadnjih namera, a o skrivenim zadnjim namerama da i ne govorim :))
    Ma ubijamo vreme do spavanja, kontam da se mi sa igara dovoljno razumemo, ne?

15. Ma, opušeno, znam, šalim se ja malo :))

16. opušeno

To ti pričam! :))

Dobro je, ja se već prepao da nisam bio nešto napadan i tako to... može ovo neko da pročita pa da mi prospe koka-kolu il tako nešto lepljivo na tastaturu! :D

17. Tek sad vidim da sam napisala 'opušeno' :)) Opušteno, htedoh reći :))

18. Hteo bih sad da ti kažem ono - niko nije savršen.. al' kako ću protiv sebe :))
    Kako ti usklađuješ školicu i ovo kasno igranje?

19. Joj, teško, veruj mi... Jesam malo zapostavila faks, ulenjila sam se što se toga tiče, a sad će kolokvijumi... Ne znam, moram se promeniti, ne vredi...

20. Mi kampanjci ne umemo drugačije :)
    Uh, da se menjaš, to nikad nije lako... bolje juri Uroša da ti lupa moderatorski pečat na opravdanja :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.