Е Ниџо, ај леба ти ми појасни оно питање... може и овде
Joj fejs , otišao van četa...
ма нема ни везе... што си ме питао?
Zam produkcija uvek pobeđuje, breee!
Zato što je čovek postiđemn što se slikao sa penzionerom...Pa reko da nisi i ti?
Шта???? Ма јок, ако ти је он то рекао онда се спрдао :)))
Jeste , a što onda ne okači sliku samnom ako se ne stidi? :-) TREBA MI TA SLIKA,a nikako da mi je POŠALJE...Kao baguje mu nešto...Zezam se za sramotu!:-)
А чекај јел је има на фејзу?
http://www.dodaj.rs/f/3M/LH/1rG2kygO/zam.gif
Ko posle mene nešto napiše, on je fan ZaM produkcije. :))
Е сад сам погледао нема је још... има га измалтретирам ових дана не брини добићеш слику :))
Nemam ni fejsa ni spejsa...Samo nalog na Vukajliji i mail adresu + skajp...Zastareli penzos...:-)
Није проблем, чим је окачи шаљемо ти на пвт, неко од нас двојице... Немој да се бринеш :))
Pustite me da pobedim, breee!
АМА НЕ МОЖЕ ЈЕБАО ТЕ ЗАМ ДА ТЕ ЈЕБЕ :))))))))))
Pu, kako si nekulturan, jebem ti. :D
Evo ih, pred starijima psuju...A ovaj peki kad bi ga na ulici sreo , upitao bih ga dal si se ti mali izgubio, da ti pomogne čika da nađeš kuću!:-)
Ахахахаха извињавамо се :))
Ooo, otkud ovo ovde? Kul...
АМАН! Извојевали смо ВИНН!
Реанимација форума!
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Е Ниџо, ај леба ти ми појасни оно питање... може и овде
Joj fejs , otišao van četa...
ма нема ни везе... што си ме питао?
Zam produkcija uvek pobeđuje, breee!
Zato što je čovek postiđemn što se slikao sa penzionerom...Pa reko da nisi i ti?
Шта???? Ма јок, ако ти је он то рекао онда се спрдао :)))
Jeste , a što onda ne okači sliku samnom ako se ne stidi? :-) TREBA MI TA SLIKA,a nikako da mi je POŠALJE...Kao baguje mu nešto...Zezam se za sramotu!:-)
А чекај јел је има на фејзу?
http://www.dodaj.rs/f/3M/LH/1rG2kygO/zam.gif
Ko posle mene nešto napiše, on je fan ZaM produkcije. :))
Е сад сам погледао нема је још... има га измалтретирам ових дана не брини добићеш слику :))
Nemam ni fejsa ni spejsa...Samo nalog na Vukajliji i mail adresu + skajp...Zastareli penzos...:-)
Није проблем, чим је окачи шаљемо ти на пвт, неко од нас двојице... Немој да се бринеш :))
Pustite me da pobedim, breee!
АМА НЕ МОЖЕ ЈЕБАО ТЕ ЗАМ ДА ТЕ ЈЕБЕ :))))))))))
Pu, kako si nekulturan, jebem ti. :D
Evo ih, pred starijima psuju...A ovaj peki kad bi ga na ulici sreo , upitao bih ga dal si se ti mali izgubio, da ti pomogne čika da nađeš kuću!:-)
Ахахахаха извињавамо се :))
Ooo, otkud ovo ovde? Kul...
АМАН! Извојевали смо ВИНН!
Реанимација форума!