Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Poceo si da prividjas, moras kod lekara, smesta! :)
Sta ce ti vozacka, leti na metli! :)
:) Da ti budem lepa :))
Vid Pufne, što je drogirana. Samo neko letenje spominje... :))
FMN, hani, sve za tebe...ako oćeš vodim te i na Havaje na večeru jednom. Voziće nas moj profa konstruisanja, ima položeno za avion. ;)
Al' to samo zato što mi je privatni vozač na bolovanju. Masirao me, al' ne ume k'o ti hani..pa sam ga gađao pepeljarom. ;)
Ju, dogirana, odakle ti to! :P Ja samo dajem konstruktivne ideje. :)
Neka, Myth, nije meni to bitno, tvoj pogled pun ljubavi je sasvim dovoljan... :))
Pufno, Pufnooo...tvoje konstruktivne ideje su konstruisane za vreme tvoje bežanije od zmajeva u kuhinji. :P
Priznaj!
FMN, hani bani, kol'ko ti godinica imaš? Ako si mi maloletna, da begam...a ako nesi, onda da mi šapneš koje su mi boje oči... :))
Mani ti Havaje, dođem ja lepo u jugiću ko čovek...pa provozamo se do Meka i milina jedna.. :P
Pa ne moras sve bas ovde da odajes, to ti je receno u poverenju! :)
Zamisli ja krenem da pricam o tebi tako... :P
Ma, 'de maloletna... 20 i kusur :)) Jašta, šta će nam Havaji... :)
бзбз ззбз
Ihh..gde bi nam kraj bio.. :P
Ako si zainteresovana, možda bi mogla da podeliš još neke poverljive informacije.. ;)
Bokte, hani, vr' si, majke mi!
Čekao sam te čitav život. A ti si sada došla u moj život. Da te vozam u jugiću i da živimo u planine, srećni i zadovoljni do kraja života.. :))
Moja usta su zapecacena! :)
Ja sam ostala bez teksta sad! :)
Dobrih li ljudi o'đe, ao :)
Pufnice moja mila...poseti temu sa mišljenjima.. ;)
Honey, kako to? Jesi zaprepašćena il si uzbuđena? :))
Pa, 'de si, đetiću, sto godina! :))
O, pa je l' to smare svratio na temu, sad ce sneg da sprzi grad! :D
A evo me bre... ja gledam tamo ono 3E3ANJE niđe nikoga..... svi se pogubili neđe, nahhhh...
Š'o se radi :)
SMarko, čoječe, bjež odavde!
Taman žene ovde prigrlih i čim ti dođe, sve mi leđa okrenuše.. :)
Svratio, svratio :D
Neka, bolje da rakija sprži grlo :D
Taman žene ovde prigrlih i čim ti dođe, sve mi leđa okrenuše.. :)
Prošle tvojih pet minuta :P
Kakvi smo mi Crnogorci šmekeri.,.. uh :D